Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inizou

Czy ktos zna perfum o zapachu kadzidelek?

Polecane posty

Gość Inizou

Chcialabym taki kupic, lecz nie wiem jak sie nazywa...

Gość dla kobiet czy facetow

następny analfabeta k... te perfumy są! te perfumy, te drzwi, te nożyczki tych perfum, tych drzwi, tych spodni ten, to najwyżej analfabeta!

Gość Inizou
Ewo 33, ale ja przynajnmniej zdanie zaczelam od duzej litery i nie przeklinam. :D P.s. Masz cos konstruktywnego do powiedzenia, poza zludzeniem, ze lepiej znasz polszczyzne, niz ja? P.s.2 Jestem plci zenskiej, jak inteligentne osoby zapewne wywnioskowalyby z pierwszego wyrazu. ;-)

Ewo :) ktos zapytal o zapach :) tylko kurwa o zapach :) nie o pisownie myslisz ze twoja popisowka wplynie na zapach ? chillout :) :classic_cool:

Gość Inizou
Dziekuje, Laguno. Nie potrafie okreslic, jakich... takie kadzidlane wrazenie. ;-)

Gość na tym forum nic nie jest
takie na jakie wygląda .

lagunaa----ladna dupa z ciebie :) facet Ci to mowi :P

Gość nie daj się Ewa
analfabeci, co ojczystego języka nie znają! wstyd!

Gość nie daj się Ewa
nie majac poparcia musze sama sie dopingowac :)

Gość przecież możesz się okadzić
kadzidłem i już będzisz nim pachnieć :P

Gość Inizou
Obojetnie czy dla kobiet czy dla mezczyzn. Ale zakladam, ze bedzie kobiecy. Opium mam, to nie to. Jest silniejszy... moze cos z nizszej polki?

Gość szkoda mi
tepych ludzi co nawet wlasnego jezyka nie znaja :D🖐️

Gość wandziulka
Nie wiem dokładnie, o co chodzi z kadzidlanym zapachem, ale myślę, że chodzi ci o cos duszącego, więc ci po prostu wymienię, jakich perfum ja osobiscie nie cierpię :) Chanel 5, lolita lempicka fioletowa, turkusowa, wszystko casharell czy jakos tak

Gość Inizou
Tyle strzepienia jezyka po proznicy i tylko jedna rada... ktos jeszcze zna takie perfumy?

Gość Inizou
Mysle, ze moze chodzic o opium, sandal, paczule etc. Fioletowy widelcu, oceniasz moja znajomosc jezyka polskiego po kilku wypowiedziach, nie majac pojecia, czy czasem nie siedze przed monitorem po nieprzespanej nocce? Tos, niestety, glupia :) Zastanawia mnie, dlaczego tak malo osob odpowiada na temat, a znakomita wiekszosc odzywa sie tylko po to, by anonimowo komus "dosrac". Ewo 33 i Fioletowy Widelcu, czy w ten sposob Wasze kompleksy wydaja sie mniejsze?

Gość kurde wiecie co
choćbym była nawet o dwóch nieprzespanych nockach, mogłabym się przejęzyczyć, owszem, ale na pewno nie tworzyłabym jakichś dziwnych tworów językowych

Gość Profesor Jan Miodek byłby
dumny taka dbałość o język gramatykę oraz styl wypowiedzi , istny szok :classic_cool:. Ludzie ogarnijcie się trochę , ważne jest poprawne wysławianie się, ale wytykanie każdego błędu od interpunkcji do literówki robi z dyskusji śmietnik .

O dzizus, jacy tu wszyscy wybitni....:O Autorze - Opium ISL

Gość Inizou
Naprawde smieszne jest, jak ktos wytyka mi z wyzszoscia moje bledy, popelniajac literowki... kurde wiecie co - PO nockach chyba? Tylko chcialabym wiedziec, jaki ma to zwiazek z perfumami?

Gość Inizou
Iftar - AUTORKO. ;-) dziekuje

Gość kurde wiecie co
literówka to jest wtedy, jak palec przeskoczy po klawiaturze, a taki błąd językowy to po oczach bije

Witaj, jeszcze do niedawna Oriflame miało w ofercie perfumy z kadzidłami o nazwie Nomadic, były i damskie i męskie, ale teraz to nie wiem, sama dawno w katalogu ich nie widziałam, więc mogą być wycofane ze sprzedaży, ale może spróbuj skontaktować się z konsultantką lub poszukaj na Allegro. Powodzenia:)

Gość Inizou
Dziekuje, Lilko z Wrzosowiska.

Gość ja cie wyzwalam anonimowo
nie dlatego, ze sie boje uzyc czarnego nicka, ale dlatego, ze go nie mam i nie przywiazuje wagi do takich pierdol jak zarejestrowanie "nieanonimowego" nicka :D LOL

Gość Inizou
Nie zauwazylam, zebym gdzies napisala ze przez anonimowosc rozumiem uzywanie czarnego nicka (ktory, jest rownie anonimowy, jak pomaranczowy) - mam na mysli, ze nie powiedzialabys czegos takiego w tej formie, w ktorej powiedzialas, obcej osobie TWARZA W TWARZ, poniewaz uznana zostalabys za chamke. ;-)

Gość za duzo ci sie wydaje
jakby ktos w mojej obecnosci powiedzial, ze kupil sobie nowy perfum, to bledu nie wahalabym sie wytknac. na szczescie takie sytuacje sie nie zdarzaja, bo obracam sie w wyksztalconym i inteligentnym towarzystwie 🖐️

Gość Papajowa mama
Nie sądzę, krytykantko, żebyś się obracała w wykształconym oraz inteligentnym towarzystwie. W takowym bowiem otoczeniu obowiązuje kultura, której brak pokazałaś, pisząc nie na temat i wyrywając się z nieproszonymi pouczeniami. :P