Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowalam sie strasznie

Co za ludzie w tej Polsce mieszkaja!!?

Polecane posty

W centrum miasta stał i grał na skrzypcach (bardzo ładnie) starszy mężczyzna. Po ubraniu było widać że mu w życiu nie wyszło i chce sobie dorobic bo talent ma. Przechodzi koło niego mężczyzna z dzieckiem (ok 5 lat) wrzuca 5 zł a po chwili mówi aa poczekaj mam złotówke. Bierze 5 zł i wrzuca 1 zł. No że mu wstyd nie było ?

Gość k-da
mieszka chamstwo, ktore nie rozumie, ze ten czlowiek, zeby zdobyc ten poziom i uprawnienia do wykonywania zawodu poswiecil min.12lat swojego zycia chodzac do szkol zanim stal sie pelnoletni. Żeby moc wykonywac zawod musial miec mature , tak wiec chodzil do 2 szkol rownolegle i poswiecal sie cwiczeniu kosztem swojego zdrowia i kregoslupa.

normalnie koniec świata! zakładająć że: dziadkowi co 15 minut ktoś wrzuci 5 złotych(tyle w ruchliwym miejscu uzbiera), stoi np 8h czyli jesli na godzine zarabia ~20zł x 8 czyli 160zł dziennie, podatków z tego nie płaci, od czasu do czasu w łape da straży miejskiej... -4zł chyba nie sprawi że będzie głodował...

Gość Co za ludzie w tej Polsce...
... mieszkają!!? POLACY w Polsce mieszkają! Jak mawiał Marszałek Piłsudski "naród wspaniały tylko ludzie chuje"...

a wczoraj jak zamiatalam ulice to szdl tatus z synkiem i mowi: jak nie bedziesz sie uczyc to skonczysz tak jak ona- czyli ja.

nie chodzi mi o to ze on mało zarobi itp. Nie pluje sie o te 4 zł. Jednak wstyd mi za zachowanie tego faceta. Skąpstwo ...