Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dylematka00

Związek z facetem z dzieckiem

Polecane posty

Pór roku temu poznałam faceta o 14 lat starszego ode mnie . Wiedziałam ze ma dziecko,ale dogadywaliśmy się świetnie , spełnia wszystkie kryteria na " faceta moich marzeń" (oprócz tego że jest uparty) Z czasem gdy zaczęłam angażować się w ten związek coraz bardziej , zaczęło przeszkadzać mi to ,że muszę dzielić i podporządkowywać swój czas według dziecka. Do tego zaczęło przeszkadzać mi to , że mój partner, musi utrzymywać stały kontakt z matka dziecka, która nie ma potrzeby zajmowania się swoim dzieckiem. Niedawno przeglądałam zdjęcia w jego komputerze i natrafiłam na filmiki z ich dawnymi seksualnymi igraszkami... załamałam się. Zdałam sobie sprawę, że nigdy nie uwolnię moich myśli od tamtej kobiety i że zawsze będzie dziecko i kontakt z jego "przeszłością"... Jestem zapewniana o jego miłości do mnie, ale czy poradzę sobie z tym wszystkim ?!czy zniosę? proszę doradźcie mi co ma robić

mam trochę podobny problem, ostatnio natknęłam się na płyte mojego chłopaka na której były zdjęcia jego z jego byłą, jej erotyczne fotki, filmiki z ich pocałunkami itd. poczułam się okropnie, mimo ,że to tylko jego przeszłość i pomyślałam zupełnie tak jak ty.. że zawsze będzie o niej pamiętał, co mnie boli... czasem zastanawiam się ,czy on o niej myśli , czy nadaj coś do niej czuje.. bo rozstali się dopiero 6 miesięcy temu, a mnie poznał miesiąc po tym.. mimo że wiele nas łączy , nawet mieszkamy razem, nie usłyszałam od niego słowa kocham, ani wyznania jakichkolwiek uczuć, oprócz tego ,że mu na mnie zależy... No ty jesteś z gorszej sytuacji, bo dziecko, ale nie musi być tak jak przewidujesz..ciesz się tym co masz i czekaj na rozwój sytuacji... a dlaczego rozpadł się jego związek?

ja mam 13 lat starszego partnera. ma w kompie z 300 zdjec ex...choc jej ponoc nienawidzi.. mowi ze nie oglada tych fotek. ma 11 letnia corke... tez mam wrazenie ze zawsze mniej wazna niz to dziecko. placi duze alimenty...oplaca mieszkanie... zaczyna mi to przeszkadzac