Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmamuśkaa

wczesne maciezyństwo

Polecane posty

Gość mmamuśkaa

mam 20 lat i jestem w ciązy , w sumie to sie ciesze ale w głebi duszy wiem ze będzie ciężko :( czy któraśz was tez była bądźjeste w ciązy w tak młodym wieku ?

Gość bez nicka i podszywów
opisz coś więcej

Gość mmamuśkaa
ale co opisywac?? jestem w ciazy i już, będe miała dzidziusia :D

Gość pkj
hej ja mam 19 moja niunia 8 miesiecy

Gość mmamuśkaa
pkj i jak sobie z tym radzisz? chodzisz do szkoły ? co prawda ja urodze juz po szkole na wakacjach - to mój ostatni rok jeest. mieszkasz z chłopakiem /mężem ?? a co z kwestia utrzymania? martwi mnie to wszystko

no normalnie opisz jaką masz sytuację życiową itd :O ...

Gość ja mam 21 lat
i marze o dziecku. Zawsze duza rodzina byla moim najwiekszym marzeniem. Teraz sie realizuje, kursy, stypendia, praca, jezyki, obecnie studiuje w Hiszpanii ale... czuje sie niespelniona. Cale szczescie juz wkrotce moj slub a pozniej postaramy sie o dzidzie :) :) Mysle ze jeszcze okolo 1,5 roku - 2 lata i mozna zaczac starania :) Musze jakos wytrzymac ale instynkt jest wielki i nie mija, mimo ze czasem calymi dniami zajmowalam sie pociechami siostry i wiem jak to wyglada w praktyce. Zazdroszcze i gratuluje :)

Gość pkj
pisz na gg 11178556

Gość mmamuśkaa
moi rodzice maja kase wiec to nie problem ale nie sztuka jest siedziec im na głowie :O che byc niezależna. z chłopakiem jestem 4 lata , na wiosne mieliśmy remontowac jego mieszkanie a teraz to raczej będziemy zbierać na śpioszki :D chciałam napisac mature , zdac egz i pójść do pracy a teraz to nie wiem jak to będzie z ta pracą :(

Gość pkj
to ci opowiem

Gość mmamuśkaa
dz\iękuje , jadnak uwazam ze ciut za wczesnie, te minimum pół roku za wczesnie

Gość ja mam 24 i myślimy o trzecim

Gość jezusSSS
ja mam 31 i na mysl o ciazy robi mi sie słabo..jak tak mozna chciec miec dzieci przeciez porod boli i wogle to koszmar jest ta ciąza potem zamiast sobie robic co sie chce to trzeba sie dzieckiem zajmowac ja TEGO NIE ROZUMIEM

15:36 [zgłoś do usunięcia] jezusSSS uważaj bo zaraz cię tu zjedzą naprawdę :O

Gość campari34
to ma być wczesne maciezyństwo?wczesne to gdybyś miała 15 lat jestes w sam raz

Gość jezusSSS
PRZECIEZ MASZ DOPIERO 20 LAT WEŻ SIE BAW,STUDIJU, POZNAWAJ NOWYCH LUDZI, PODRÓZUJ!cZEMU WY MARZYCIE OD RAZU O ZAKOPANIU SIE W PIELUCHACH?MI SIE TO W GŁOWIE NIE MIEŚCI.

Gość 20 lat to niby w sam raz
tylko, że w tym wieku dopiero karierę zawodową i kończy się szkoły średnie więc trzeba wybrać albo dziecko albo jakieś wykształcenie i dziecko...

Gość campari34
jezussss a co na co ty czeksz na stare lata sobie drobisz dziecko ????żeby ci syn lub córka pampersy zmieniali?jak z dyskoteki wrócą?nie martw się ty i tak tego nie zobaczysz bo bedziesz ślepa ze starości!!!!

Gość 20 lat to niby w sam raz
oczywiście uważam ze 20 lat to zdecydowanie wcześnie tak samo jak 15 czy 16 lat, przecież kto do cholery w takim wieku jest już ustawiony finansowo ???? no kto ??!

chciałam coś dopisać ale widzę, że tylko pluć jadem potraficie mamuśki :O żałosne 🖐️

Gość jezusSSS
20 lat w sam raz?chyba jakies pól wieku temu!Moja mama urodzila dziecko mając 21 lat.wy nawet nie wiecie ile tracicie majac tak wczesnie dziecko.Ja mam 31-chciałam poczekac takl jeszzce z 5 lat no ale chyba wpadałam-zastanawiam sie nad aborcją.Pozdrawiam:)

Jezussss chyba Twoja mama dała ci głęboko do zrozumienia, ze Ty byłas takim wielkim ciężarem dla niej, że nie mogła 'sobie nigdzie pójść" skoro masz taki tok myślenia.

Gość znam takich co w wieku
30,40 lat nie są ustawieni finansowo bo niestety ale z roku na rok coraz ciężej.

Gość campari34
a srać tam karierę zawodową!!!!a od czego dobra instytucja taka jak babcia!!!!zawsze pomoże

Gość tak to sobie tłumaczcie...
w wieku 20 lat dzieciaczek i niby super fajnie, "jakoś" się ułoży.... taaa tylko potem kształci się taka zaocznie, zakuwa po nocach przed 30 rokiem życie a potem płacze że nigdzie normalnej pracy znaleźć nie może....

Gość campari34
bo tępa pała ze mnie i zawsze srałam naukę jak wpadłam to moja mama wszystko mi finansowała przecież od czego ma się rodziców :)

Gość no ale lepiej tak niż
kształci się taka dziennie bo dyskotekach lata, potem robi karierę i któregoś dnia się budzi z myślą ze to już czas mierzy temperatury, łyka kilogramy tabletek robi setki testów i po 6 latach i kilku nieudanych próbach in vitro, wylewania żalu na forach internetowych stwierdza że jednak nie do końca tak chciała zeby jej życie wyglądało.

Gość campari34
może i wali się w pieluchy w młodym wieku ale dzieci rosną potem sa oparciem dla jeszcze młodej mamy

Gość taa jasneeee
taa oparciem ... pewnie, matka 35 lat dziecko 15 i płacząca matka wylewające żale że przez nie (dziecko) zmarnowała najlepsze lata swojego życia ... o takie wspomaganie wam chodzi?

Gość campari34
ja tak mam i wcale nie wylewam zali mam w synu kumpla a co a jak