Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Moj synek ma prawie 3 miesiace. Juz dawno nauczylam go zasypiac samodzielnie i do tej pory w ogole nie bylo z tym problemu. Do tego ladnie przesypial noc (budzil sie raz), w dzien takze ladnie spal (mniej wiecej 2 drzemki dziennie plus drzemka na spacerze), a od paru dni wszystko poszlo w cholere :o Budzi sie w nocy po 3 razy i nie chce spac, w dzien za zadne skarby swiata nie chce spac mimo, ze oczka mu sie zamykaja i ziewa to jest jeden wielki placz (jak np. w tej chwili :o ) Pare razy pomogla chusta lub kladzenie sie z nim, ale i tak najpierw byl wielki placz, a potem dopiero spanie... Nie wiem co sie dzieje? Dlaczego on tak nie chce spac? Kompletnie wszystko mu sie jakos rozregulowalo...:o

może potrzebuje więcej jeść? dzieci w tym wieku co kilka tygodni przechodzą tzw. "skoki" gdzie następuje faza przyspieszonego wzrostu, a co za tym idzie, dziecko potrzebuje więcej pokarmu. tak więc chłopczyk może się tak często wybudzać z głodu. to potrwa kilka dni i powinno minąć samo.

On jest duzy (wazy ponad 7 kg) i je naprawde sporo (tak ok. 850-900 ml, a moze max. 1 litr mleka mod. na dobe) i wiecej nie chce. Sprawdzalam. Co do zabkow...to faktycznie strasznie sie slini i caly czas wpycha lapki do buzi, ale kurcze on ma dopiero 3 miesiace. Nie za wczesnie na zabki?

Gość mamamajki
moze sie czegos wystraszyl? moja mala wariowala kilka nocy, gdy pewnej nocy jakis pobity facet zaczal nam walic do okna z prosba o pomoc.

Gość mamamajki
no i moja mala tez wczesnie zaczela sie slinic,miala problemy z zasypianiem i dopiero po 2 miesiacach wyszly zebolki-obydwa jednoczesnie.

Hm, nic nie wiem, zeby sie wystraszyl... Kurcze, moze to te zabki? Po godzinie plakania, lezy sobie na macie i sie bawi :o, a spal dzis moze tak z godzine od 6.00 rano (zbierajac do kupy drzemki podczas spaceru, moje lezenie z nim w lozku i lezenie w lozeczku) Zaczynam sie normalnie martwic...Obserwuje go i normalnie sie usmiecha, gaworzy, fika nozkami na macie...kurde no, juz sama nie wiem :(

Tak w terminie. Ten problem mamy od weekendu kiedy przestawialismy czas, a wiec juz prawie 2 tygodnie, potem pare dni bylo lepiej, ale od kilku jest nawet gorzej niz bylo wczesniej :o

Gość jak dla mnie to ZĄBKI