Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola lola 88

czy jest jakiś sposób

Polecane posty

Gość lola lola 88

żeby wydorośleć?? mam 22 lata a sposób myślenia jak 12 letnia dziewczynka-jestem bardzo niezdecydowana , kilka razy zmienialam kierunek studiów, nie mam w ogole twardego charakteru, jestem niedojrzala emocjonalnie.zdaje sobie z tego wszystkiego sprawe i bardzo bym chciala sie zmienic tylko czy sie da...

Gość zzbbyycchhh
da poczekaj jeszcze z 5 lat

Gość pytanie tylko po co
ja mam 28 lat a od mamy wciaz slysze ze zachowuje sie jak rozbrykana nastolatka, ale jak dla mnie zycie jest za krotkie by nie miec czasu sie wyszalec ja daje sobie czas do 32-35 a pozniej to juz czas najwyzszy jakies dom/ dzieci itd.... a na sile nic nie zrobisz mozesz popracowac nad swoim charakterem, mysl o sobie w pierwsszej kolejnosci a pozniej o innych, nie patrz na innych ale patrz w przyszlosc, czy bedziesz czegos pozniej zalowac

Gość lola lola88
no wlasnie za bardzo sie skupiam na sobie, nie potrafie zyc w realnym swiecie tylko ciagle z glowa w chmurach...w ogole sie nie umiem dostosowac:(

Gość lola lola 88
i nie potrafie wybrać sobie studiów-juz 2 kierunki rzucilam i modle sie tylko zebys skonczyc ten co zaczelam..