Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iga

STUDIA- znacie odp?

Polecane posty

Gość dziekuje za rade
myslalam o rachunkowosci, ale ona wogole mnie nie pociaga :( I pomsylec ze w tym roku bronilabym dyplom pielegniarki i robote mialabym na 2 dzien :( No ale przyszla choroba i musialam wybrac cos innego ;/

chodzi mi tylko o zrobienie czegoś w kierunku mojej pracy, żeby mieć ten kawałek "papieru", jak to się mówi.. jestem ambitną osobą, myślę że mimo wszystko mogłabym spróbować i dać radę, bo mimo tego, że jestem na pedagogice, to z matematyka itd. nie miałam dużych trudności.. w pracy, w której jestem teraz też się odnajduje.. jestem młodą osobą, wszystko przede mną, a rynek pracy wiadomo jaki jest-trzeba się dostosować..

słuchajcie, ja jestem w banku mniej komercyjnym,że tak powiem, nie żaden eurobank itd, gdzie jest straszny zapieprz za przeproszeniem, wszystko się dzieje na zasadzie ile sprzedasz tyle masz itd. trafiłam na staż akurat w takim momencie, gdzie jedna z kobiet poszła na macierzyński a druga wybiera się na emeryturę.. staż? porostu po rozmowie przyjął mnie prezes, mieszkam w małej mieścinie w której staż trzeba praktycznie samemu załatwić, poszłam do niego uznał że ok, przydam się i tak jakoś poszło..

Gość akurat z ta zasada
ile sprzedaz tyle masz jest w kazdym banku :) Jest jakas podstawa plus premia za sprzedaz z tego co sie dowiadywalam :) No ja pojde na staz po nowym roku, bo wtedy PUP ma nadwyzke kasy :P a narazie szukam cos na wlasna reke w banku, chocby praktyke, ale nic ... na koniec roku to raczej zwalniaja niz przyjmuja ludzi :(

u mnie np. jest podstawa, a z premią to już nie zależy od sprzedaży poszczególnych pracowników, tylko ewentualna premia jest liczona od ogólnych zysków banku.. u mnie co prawda zarobki są średnie, ale chociaż pracujesz normalnie, nie ma wyścigu szczurów..

Gość a w ajkim banku jestes
pewnie w jakims malutkim spoldzielczym ?