Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość litościwy

trochę mi szkoda tej ostrejsiostry

Polecane posty

Gość ostra trollllllllllllll
Nosz ku....... tu wiele lasek mialo zdjęcia w stopkach, niektóre z nich faktycznie malo urodziwe i z żadnej mi się nawet nie przyszło na myśl wysmiewać czy atakować...powiedzmy sobie wprost atakowanie za wygląd to trochę nie bardzo jest, szczególnie jak która naprawdę uroda nie grzeszy :o ale ta ostrasiostra to mi tu parę razy podpadła, nawet się potrafiła ortografi czepiac, właziła na topik i rozwalała go kompletnie wynajdując orty, literówki przecinki, przemądrzała, zbyt pewna siebi więc wzbudziła agresję :) dostała więc nauczkę i na przyszłośc niech wyciągnie wnioski :)

Gość
nie chce nic mowic, ale ten, kto zalozyl tamten top nie pojechal po jej urodzie (wrecz napisal, ze jest ladna) tylko wlasnie po charakterze (albo tym, co reprezentuje na kafe):o zreszta, kuuuuuuurwa, mialam sie nie wypowiadac w tym temacie, znowu to samo:P:D PS:)😘🖐️:P:D

Gość
pomaranczki sa ok:D

Gość
sa 3 rzeczy, ktorych nie kumam i ktore wkurwiaja mnie na maxa na kafe: 1. brak totalnego poczucia humoru i ironii (np temat pt ''mam grzybice nosa. czy moge zarazic nia mojego psa? Odp: no co ty, powinnas isc do dermatologa, oczywiscie ze mozesz, przeciez to wirus!!) :o:o 2. brak dystansu do siebie (dajesz fote, ktos ci pisze, ze wygladasz jak chinski turysta -z autopsji:P- a ty sie burzysz i powstaje topik na 1289 stron o tym, ze Ania jest pasztetem) 3.magnolia :classic_cool:

a mnie denerwuje: 1.wszelkie TWA uważające że kafe to ich podwórko, topik z 2321424 postami to świątynia ,gdzie aby coś napisać trzeba najpierw klęknąć i poprosić o pozwolenie. 2.pojeb od topików "ta po lewej":O kurwa żadna fota nie pojawiała się tak czesto, komuś musi mocno zależeć... 3.Moderatornia za...hm..wiadomo za co🖐️

Gość Ungabunga90210
A właśnie magnolii dawno nie widziałam :D

OstraSiostra wrzucila tu swoje nagie zdjecie i juz jest tak popularna. Jes pusta i mysli ze jest fajna a tak nie jest. Jak zakladacie o niej topiki chodzby ja obrazaly daja jej slawe a jesli faktycznie cos do niej macie to po co dajecie jej szczescie ? zal mi was.

Gość www__fekal__pl przelotem
zajebista_laska - a jak myslisz? :D przecież te spasione pokraki muszą przetyrać kazdą atrakcyjną laskę, która pojawi się na kurrweterii :D:o kafe to siedlisko zakompleksionych, sfrustrowanych grubasek. OstraLaska to bylo pewne, że cię przetyrają, wiec co się rzucasz? Nie zdawałas sobie z tego sprawy? :o