Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowanaaa

MOICH OCZU NIE DA SIĘ NAWET MALOWAĆ ...POMOCY !!!!!!

Polecane posty

Gość zdołowanaaa

Mam głęboko osadzone oczy , na dodatek powiek prawie wcale nie widać, a jak widać to trochę i takie zmarszczenie tylko ;( czuję się okropnie brzydka i bez bardzo mocno wytuszowanych rzęs nie ma mowy o wyjściu z domu... mam 18 lat i dobija mnie jak moje koleżanki szaleją z różnymi cieniami i typami makijażu, a ja nie mogę zrobić nic... :( może jednak znacie jakiś makijaż , który powiększyłby mi oczy? niestety za każdym razem moje własne proby kończyły się płaczem, bo albo w ogole nie widać z tego nic, albo - jak nałożę więcej cienia i bardziej pod brwi też-to również nic nie daje i wyglądam jak klaun ;( nie stać mnie na operację plastyczną :(

Gość zdołowanaaaa
niestety to nie pomaga i tylko sprawia, że oczy są mniejsze i wyglądają wulgarnie :(

Gość ulalula
Angells- to że ma głęboko osadzone nie znaczy,że są blisko siebie

Gadasz bzdury, jesli nie łzawią ci oczy to obmaluj kredka oczy lekko i zobaczysz jak wielkie slipia będa . Potem pomaluj tuszem i ślep ogromny będzie . Ostatnio malowałam oczy na mój ślub czyli 30 lat temu. Oczy zaczeły mi łzawic a wszyscy mysleli że płacze ze szczęscia lub nieszczęścia. :P

Gość ulalula
też mam głęboko osadzone oczy i nie widzę tragedii. z cieniam faktycznie nie ma co szaleć. ale kredka i tusz wystarczą. nie musisz kredką jeździć na około. zrób naturalną kreskę, to bardzo zageszcza linię rzęs.nie wmówisz mi, że kreska na górnej powiece wygląda wulgarnie, chyba, że się pomalować nie umiesz. i może przesadzasz. mi wszyscy mówią,że mam piękne oczy. i faceci nie lubią wcale szaleństw na oczach. mój przyjaciel zawsze narzeka na imprezowe makijaże dziewczyn i podaje to za przykład tego,że czasami mniej znaczy więcej. poza tym dla spojrzenia i wyrazu całej twarzy ważne są też brwi- zadbaj o ich ładny, wyrazny rysunek. może zacznij uzywać kredki albo cienia do brwi. najpiękniejsze oczy z brwiami jak nitki wyglądają marnie. no i są jeszcze szminki i róże. makijaż to nie tylko cień do powiek

Gość A MOŻE ZAKRYJ OKULARAMI 0

Gość zdołowanaaa
dziękuję za rady woiem, ze makijaz to nie tylko cienie, ale bardzo chciałabym mieć DUŻE oczy :( T6AKIE ograniczenie mnie strasznie dołuje obrysowąła wlaśnie gorną powiekę i wygląda źle/... zrobilam to cieniutko zmazałam i obrysowałam dól do połowy [od zewnatrz ] i juz wyglada lepiej

Gość wiesz kazdy chcialby miec duze
oczy:P ja tez mam male, chociaz nie sa osadzone zbyt gleboko poza tym zapominasz, ze jak pomalujesz powieke cieniem to widzisz ja tylko 'schowana' inni ludzie widza cie jeszcze z np polprzymknietymi i calkiem zamknietymi powiekami wiec w przeciwienstwie do ciebie zobacza cienie na powiece (wiem co mowie bo mam kolezanke z takim typem powiek) i tak jak mowia dziewczyny-odrobina kredki (od polowy oka na dolna lub gorna powieke) i tusz powinny dac rade:) a teraz jeszcze mamy sezon, kiedy modne sa szminki, szczegolnie w wyraznych kolorach, wiec korzystaj z tego:)

Czy nie jest tak aby powiększyć oczy maluje się dolną krawędź powieki na biało ?Przecież czarną się pomniejsza ,wiem bo sama mam ślepia wielkie jak cholera i obrysowuje na ciemno dolną część powieki to się optycznie pomniejszają :) Może to ci troszkę pomoże http://www.tipy.pl/artykul_1547,jak-optycznie-powiekszyc-oczy.html swoją droga ta chineczka ma oko :D