Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dreamondreamondreamonnn

dysfunkcja nieustanne zauraczanie się !!! co to?!

Polecane posty

zauważyłam, że od pewnego czasu co rusz -nieustannie zauraczam się w facetach - oczywiście po kolei: jeden po drugim. Wcześniej , od 3 lat (!!!) byłam zakochana platonicznie w pewnym facecie idealnym. Nikt inny dla mnie wtedy nie istaniał - facetów traktowałam jak powietrze, i to aseksulane :P. Minęły te 3 lata i następnie na zasadzie "klin klinem" zaczęłam zwracać uwagę na innych niż Pan NR1. No i ostatnio zauroczyłam się w pewnym nowopoznanym chłopaku. Nie było to obezwładniające uczucie- ba! ono nawet nie było silne... no ale jednak trzeba to zakwalifikować jako "zauroczenie" (to chyba nienormalne aby doszło do niego po zaledwie kilku spojrzeniach a przed pierwszą rozmową!!) Następnie Pan NR2 mi się znudził (no po prostu odrobinkę go poznałam i mimo że dalej mam o nim świetne zdanie, uznałam że nie podoba mi się jako facet. To jest chore ... ;D wyobraźcie sobie że do tego stopnia, ze potrafię podać dzienne daty trwania ostatniego zauroczenia- od 1 października do 20-23 października. Nastepnie przejście na "spoko, z niego będzie raczej tylko kolega". I...od 3-5 listopada nadeszło nowe zainteresowanie- Panem NR3. Pana NR3 również TOTALNIE nie znam, jedynie z widzenia, bo chodzimy razem na wykłądy. Podoba mi się z wyglądu i tyle. Moje obawy są takie, że zapadłam na jakąś dziwaczną "chorobę samotnych panieniek" i dlatego TAK MOCNO ODCZUWAM EMOCJE WOBEC FACETÓW.... nie kończy się na "podoba mi się ten chłopak" lecz od razu "ochy i achy" nie z tej ziemi. A więc... jak to leczyć? Może mój spragniony miłości ustrój (czyli mózg we współpracy z libido) sprawiają że faceci tak łatwo mi się zapisują w sercu???? Zakochanie wszak prowadzi do prokreacji dlatego Matka Natura zadbała o to, by w czasie tegoż zakochania ludzie bagatelizowali swoje wady i idealizowali partnerów (inaczej ludzie by wyginęli :P). I tak się zastanawiam...czy ta moja łatwość w zakochiwaniu (a raczej zauraczaniu) nie jest podyktowana jakąś nieświadomą /podświadomą potrzebą? Nie wiem co myśleć.... Proszę piszcie co myślicie- wszysktie Wasze premyślenia w tej kwestii będą dla mnie pomocne :) Dzięki!

Gość dreamondreamondreamonnnn
w tym dwóch od października hehe :D to chyba niezły wynik ? :P zresztą 3 lata platonicznej miłości to jedno, a przerzucenie się na "krótkie piłki" to drugie. I to drugie mnie własnie martwi!

Gość dreamondreamondreamonnnnnn
małopolskie, a co to ma za znaczenie? co znacyz "POCZUĆ że jestem kobietą" ????

Gość hęęęę

fajnie, Bronka, że nie jestem jedyną ofiarą :D Jakiś psycholog lub prawie-psycholog się wypowie? :)

no :D no ja nie mam pomysłu co robić :>