Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochana Ewelina

....Czy eskimosi podróżują po świecie....

Polecane posty

Aaaa...Już wiem! W Eskimosie się zakochałaś ;)):D

Dobra. Mam jeszcze jedną opcję: Zamierzasz "wyhaczyć" Eskimosa. Zima się zbliża wielkimi krokami, a w prezencie od takiego narzeczonego można dostać porządny, cieplutki, misiowaty płaszczyk. Kto wie? Może nawet buty...???:D:D:D:D

Ło matko! Czyli tu chodzi o sex grupowy? :D Tego nie brałam pod uwagę:P

Podróżują do ciepłych krajów(czyt. do Polski) w poszukiwaniu niewiast do...grzania :P:D:D:D:D

Dobra! ObIecuję,że już będę grzeczna.Słowo skauta:D Może uda Ci się uzyskać odpowiedź na nurtujące Cię pytanie ;))

Gość Józek
nie spotkałaś bo oni poza Arktyką się topią bo za ciepło

Lepiej zamilknę, bo....:D:D:D Za bardzo mi dziś odwala - zeszczęścia, oczywiście :D:D:D:D

Józek, no pewnie. Bo jakim cudem wytrzymają zderzenie z taką gorącą laską?Przecie te arktyczne kobiety ziiiimne są :D:D:D:D

Ewelinuś, toż to proste:D Znów sobie przejechałam....:D:D:D:D A co będę sobie żałować:D:D:D

Gość Józek
no, wyobraź sobie takiego eskimosa w całym zestawie futer w Hiszpanii, normalnie zawodnik zamienia się w mokrą plamę

:D:D Jasne,że tak:D:D Ciągota nie do odparcia:D:D

Starszej pani mózg się prostuje :D:D:D:D

Fuuu...Józuś, czy Ty też już czujesz ten fetor jego potu? Bleee... :O

dziękuję👄 no w sumie, na jesdną stronę naście jest :D

no przecież może sanki zamienić na wielbłada a ciepłe futerko oddać jakiemuś raperowi... ci to nawet w upale podobne noszą taaaa akurat . taki Eskimos zapitala na polowaniu nie 8 godzin dziennie ale pół roku non stop bo tyle trwa dzień polarny, żeby za wiele skórek rybek i czegoś tam co upoluje zapodać sobie extra wypasione sanki . potem ma sie do nas wybrać a tu mu maszyna siada w połowie drogi. i dalej ma zasuwać na piechotę. przecież on te saneczki kupił by rwać panny a wie że u nas dużo blachar - nie masz fury - wypasionych sań = nie ma bara bara . życie

może tak może nie ale przyznaj, żefajnie jak jakieś tam saneczki ma? no i przynosi dużo skór z polowania i wszystkie oddaje swojej pani, ma piękne wielkie iglo (nie takie gdzie dach przecieka) tylko z widokiem na zorze polarną, dwa razy do roku zabiera na Antarktydę Grenlandię lub wakacje na narty na lodowcu, nie oglada się za młodymi foczkami itd itp