Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co loto

jak rozrzedzic pomidorowa?

Polecane posty

Gość o co loto

kurde ugotowalam pomidorowa i chyba troche zaduzo ryzu dodalam i moze smietany ;/ jest jakis sposob aby ja rozrzedzic aby nie stracila zbytnio na smaku ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość więcej wody
i koncentratu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość woda i przecier

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zolzaa
bulion

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mariusz840
ale z ciebie kura domowa no no

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o co loto
to co w koncu sam bulion czy woda z przecierem ??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mariusz840
ty faktycznie jesteś pierdolnięta kto o 19:22 gotuje pomidorówke buahahahahahaha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o co loto
mariusz , ale zabawne ...;/ za chwile moj facet wroci z pracy a ja jestem w kropce ..:| ps.ziemniaki umiem ugotowac;).. Nie no ogolnie moj wpieprza wszystko co zrobie ..:| ale to jest moja pierwsza pomidorowa i tak wyszlo ..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
no daj wode z bulionem i przecierem- to bedzie dobry kompromis, a zupa nie straci smaku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o co loto
juz ugotowalam a to jest roznica ... skoro jutro nie mam czasu na gotowanie to chyba dobrze ze dbam o to zeby moj facet mial co jutro zjesc.. Poza tym . nie Twoja sprawa pajacu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość woda z wiadra
tak z pół wiadra...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość o co loto
dzieki za rade

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dolej wody
wrzuć kostkę rosołową i trochę przecieru w razie potrzeby

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dzisiaj też miałam pomidorówkę z ryżem, była za gęsta, wlałam trochę wody , dałam dwie łyżki przecieru ze śmietaną.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×