Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why_oh_why

Panowie dlaczego nie macie odwagi zagadac do kobiety na

Polecane posty

Gość ewr32r3
Tak, to był sarkazm. Cieżką pracować nad głosem itd. kiedy ktoś bardzo się podoba. Tak, zawsze w tym samym miejscu. Może gdzieś wyjadę w końcu.

Gość Linka ....
Jak to nie? mnie bez przerwy podrywają ... Latem to min. 3 facetów dziennie ... I nawet fakt, że jestem zajęta ich nie powstrzymuje ... Czasami to nawet męczące ...

ewr- wiedzialam. mieszkalam swego czasu w takich srodowisku, nie moglam sie z nikim zaprzyjaznic. przeprowadzilam sie do innego kraju , duzego miasta i wreszcie poznalam naprawde super ludzi .

Gość Linka ...
Nawet mój dr mnie poznał na ulicy ... Fakt przymierzał się, ale wiedział, że to jedyne wyjście ... jeśli chciał mnie poznać ... :)

" Kenniks nie oszukujmy się bo tak jest. Jeśli dziewczyna bardzo dba o siebie, jest bardzo ładna to na pewno ma spore wygania w wyborze partnera" Ale czy jesteś 100%, że te wszystkie wymagania opierają się na wyglądzie? Bo ja wiem, że nie. Oczywiście znajdą się jakieś puste laleczki, które lecą tylko na pieniądze i wygląd. Jednak pozostałych jest o wiele więcej. Nie dość, że gusta są różne, to w dodatku kobiety mają całkiem inne podejście do fizyczności niż my - faceci.

Gość ewr32r3
Wrażliwość to duży minus przy podrywaniu kobiet. Tak uważam. Taki pusty macho ma swoje bajery, głos mu sie nir łamie, bo wszystko po nim spływa i lepiej to wychodzi. Ale przecież jak dziewczna wcześniej mnei widywała i jej się spodobałem, to póxniej nawet takie nuedane podejście chyba by jej nie zniechęciło? Przecież wiadomo, że to stres.

Gość Normalne jesteście
wiecie jakie to niebezpieczne zawierać znajomości na ulicy? Męża nie szuka się w autobusie poza kiczowatymi komediami romantycznymi to się nie udaje, prędzej trafisz na jakiegoś psychopatę.

Gość vvvvv
Podrywanie w autobusie czy na ulicy jest kijowe - jak dostać odmowę to lepiej bez postronnych świadków.

Gość ewr32r3
Wniosek taki, że się jednak nie podobałem, a patrzyła się bo się patrzyła po prostu.

Gość Linka ...
Mój dr też mnie dzisiaj wyzywa ... Ale przecież byśmy się nie poznali ... gdybym myślała jak on ... warto było ... :)

Gość bdfgdgd
Linka co znaczy skrót dr? Do ruchania?

Wszystko ma swoją przyczynę, ale jeśli będziemy wszystko tłumaczyć pechem... To daleko nigdy nie zajdziemy. Może naprawdę czymś ja odstraszyłeś? Wrażliwość - nie trzeba się jej całkowicie wyzbywać, żeby odnosić sukcesy z kobietami;)

Gość ewr32r3
Linka A jak dokładnie się poznaliście?

ewr- mowie ci, poki mieszkasz tam gdzie mieszkasz raczej nic nie zmienisz i problem nie jest tylko w tobie. o powaznym problemie z kobietami moze mowic ktos kto mimo 35-tki na karku, po studiach, spotykajacy wielu ludzi nie potrafi nikogo poderwac. glowa do gory :)

Kenniks dzięki za linka. Zaczynam czytać i już czuje, że może mnie zainteresować :P Dowiem się dlaczego rozpadł się mój poprzedni związek ;)

DDA man, polecam przeczytać, nawet jeżeli nie we wszystkich kwestiach się ze współautorami zgadzam;)

szczegolnie podoba mi sie 10 rad Frusta. pewne rzeczy moznaby zweryfikowac, jednakze ogolnie calkiem rozsadne i uzasadnione podejscie. dobra spadam, milego wieczoru zycze wszystkim.

Wszędzie wnika się rutyna... Może i są dziewczyny, który lubią trzymać swoich facetów pod pantoflem, ale z większością, z którymi rozmawiałem - takie zachowanie jest dla nich z czasem męczące, kiedy facet na każde pytanie odpowiada:"Zdecyduj", "Masz rację":D Tym samym staje się w ich oczach mało "męski", a co za tym idzie coraz mniej "pociągający".

Ja kiedyś tak zagadałem, dostałem kosza. Ona zamiast zachować to dla siebie to rozpowiedziała o tym moim znajmomym przez co śmiało się ze mnie pół szkoły

Kenniks to też zależy od typu kobiet. Inne faktycznie lubią trzymać władzę i zerwą dlatego bo facet jest bad boyem. Ale umysł kobiety jest w tej chwili dla mnie rzeczą niepojętą.