Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirakla123

Wstydzę się sama kupić prezerwatywy

Polecane posty

Gość mirakla123

Strasznie się wstydzę. W supermarketach i aptekach zawsze są kolejki i mam wrażanie, że wszyscy się na mnie dziwnie patrzą. Dziewczyny pomóżcie, chcę misiowi sprawić niespodziankę, ale nie mogę się przełamać :(

ja kupuje na allegro:) Taniej:P a ogólnie nie mam z tym problemu:) Ale nie masz czego się wstydzić, :D

Gość jak się wstydzisz
to znak że jeszcze gotowa na seks z misiem nie jesteś :D

Gość polehka
kup w kiosku Ruchu. ja tak nieraz kupowalam, raz w jednym babke chyba tym zawstydzilam, zaczela sie mnie wypytywac gdzie kupilam cole (trzymalam butelke w rece akurat) chociaz zaraz obok kiosku jest maly spozywczak ;) dziwna byla, ale mloda kasjerka :D

Gość WiecznieMlodaSziksa
Jak się wstydzisz to kup przez Internet, np. na http://www.kokanie.pl/?p=6267 Tam to Ci nawet tak mogą zapakować, że w dotyku będzie przypominać książkę.

Gość mirakla123
Wielkie dzięki ! Czemu wcześniej nie pomyślałam o necie ...

Gość hihihehehaha
taaa kup przez neta a przyślą jeszcze jakieś przedziurawione :P najbezpieczniej kupować w aptece, ale co tam, jak sie jest chichoczącą czerwieniącą się gówniara, która kutasa do ust pakuje, a wstydzi sie poprosić o gumki w sklepie to potem tak jest :P

Gość scvb nm
ale problem a czego tu sie wstydzic. idz do apteki i popros poprostu. wszystko jest dla ludzi. a podpasek sie nie wstydzisz kupowac? ja normalnie potrafie i w supermarkecie kupowac . a niech zagladaja do koszyka i zazdroszcza wscibskei baby. a co

No właśnie, jak można się wstydzić kupować prezerwatywy?! To chyba lepsze niż uprawianie seksu bez zabezpieczenia :)

Gość joojjjjj
spoko - z wiekiem ci przejdzie a póki co to duży market i zasłoń jakąs paczkę czipsów duża

Gość Ąri
Jeżeli już kupować, to dobrej marki, np. Durex. Można je dostać w dużych marketach (np. Tesco) w dziale kosmetycznym. Odradzam zdecydowanie tanie produkty wystawiane przy kasach w mniejszych sklepach, w sieci Lidl itp. Te tanie niestety czasami pękają podczas współżycia i jest problem. W dużych marketach są tańsze od aptecznych, jest duży wybór(np. z lubrykantem, ze środkiem plemnikobójczym, o zmniejszonej grubości ścianki, z przetłoczeniami itp); przy kasie nikt się nie będzie pytał.

Gość a co to
jak sie wstydzisz to nie kupuj, ciekawe czy potem nie bedziesz sie wstydzić kupić test ciążowy.

Gość mirakla123
hihihehehaha nie obrażaj mnie, bo nie jestem żadną lafiryndą, która obciąga pierwszemu lepszemu za drinka. Jest po prostu jestem nieśmiała i tyle. Co do bezpieczeństwa. Dlaczego uważacie, że prezerwatywy z takich stron jak durex czy ten kokanie miałyby być mniej bezpieczne od tych z apteki lub marketu ? Przecież i tak jakby ktoś przekuł je to byłoby widać dziurkę po szpilce na opakowaniu. Na razie chyba jednak zamówię przez net, a nad nieśmiałością popracuję w wolnych chwilach, bo w tym tempie zanim się przełamię, to misio może zostać impotentem ze starości… :(