Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alma2008

jaki rodzaj bolu jajnikow towarzyszy pierszym tyg ciazy...?

Polecane posty

Gość alma2008

czesc dziewczyny... mam do Was pytanko...czy ten bol jajnikow o ktorym piszecie czasami jako o objawie ciazy to jest taki staly....ma sie go caly czas (ten bol) czy poprostu raz na jakis czas jajniki zabola?? Pytam bo we wrzesniu odstawilam tabletki, kochalismy sie z mezem bez zabezpieczen, do tej pory okresu nie dostalam, ostatni mialam 21 wrzesnia, dzisiaj juz 6 listopad....nie wiem czy to przez odstawienie tabletek, czy moze ciaza...robilam testy , ostatni jakies dwa tyg temu ale nie wiem czy to mozliwe zebym byla w ciazy jesli nie dostalam okresu po tab;etkach?czy byla owulacja jesli nie mialam okresu??Troche juz sie pogubilam...a od jakiegos tygodnia caly czas mam wlasnie ten bol jajnikow, tylko ze raz na jakis czas...taki jakby skurcz...czy to moze byc zagniezdzanie sie zarodka????Pomozcie prosze

Gość alma2008
czy nikogo nie bolaly jajniki w ciazy??Prosze pomozcie...:(

a co to znaczy 'pierszy'? boże wróć do podstawówki i naucz się pisać, nie chcesz chyba żeby Twoje dziecko miało matkę analfabetkę?:O

Gość julla22
hej mialam to samo ostania miesiaczka 23 wrzesnia i nie dostalam wczoraj bylam u ginekologa i nie pek pecherzyk wiec dlatego okresu nie ma a bol jajnikow tez taki mialam i mam,najlepiej idz do ginekologa na usg i wszystko bedzie jasne

Gość alma2008
Droga SleepingSun, Mysle ze kazdemu moze zdarzyc sie literowka czy poprostu blad przy pisaniu, a to forum nie jest chyba przeznaczone dla polonistek maniaczek ktore wyszukuja bledow ortograficznych w postach tylko dla kobiet ktore potrzebuja pomocy i odpowiedzi na pytania. Jesli nie znalas odpowiedzi na moje pytanie nie potrzebnie zabieralas tu glos. Nie czep sie prosze tym razem ze nie uzywam polskich liter, poprostu pisze z zagranicy i nie mam ich na klawiaturze. Julla22 dzieki wielkie...we wtorek lece do Polski wiec pojde do lekarza i mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni :*