Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pejowkaaaaa

ALE MI SIE CHCE SMIAC

Polecane posty

Gość pejowkaaaaa

ostatnio przespalam sie z moim, bylym juz, chlopakiem, chodzilismy ze soba 2 miesiace, ale ja nie jestem latwa i kazalam mu czekac, zreszta on tez nie nalegal bylo spoko, wypilismy po lampce wina, zaaczelismy sie calowac, usiadlam na niego itp a on juz mokry pytam sie go czy ma gumki, on mi mowi ze on nie chce w gumce bo go "zabije", ja mowie ze bez gumki absolutnie no ale dalej calujemy sie, ja na nim siedze ale mysle o co chodzi czemu on tak lezy, on sie normalnie polozyl na wznak i zadnych ruchow, taki jakis sparalizowany lezy ale ok zaczynamy sie rozbieraci kochac w pozycji na jezdzca, ale kurde jemu mieknie, nie czuje go w sobie, ok zmiana pozycji tez kiepsko, on nie umial sie ruszac;/ ale przymykam na to ok udaje ze nic sie nie stalo, bo go kocham i nie chce sprawic przykrosci pozniej nad ranem lezymy, ja polprzytomna spie ale czuje ze gladzi mnie po tali tak delikatnie, nagle patrze a on wytrysnal! spuscil sie na sam moj dotyk, ja mowie mu ze ide po reczniki papierowe zeby wytrzec sperme a on caly burak wyciera mi to w posciel dodam ze juz nie jestesmy razem, a dzis ma opis na gg "tak bardzo chcialbym pierdolic sie z toba" hahahahah szkoda ze nie wie jak to sie robi zgrywal twardziela,. 190cm, 105kg a fiutek malutki i umiejetnosci tez male

Gość pejowkaaaaa
I dlatego od tamtego momentu zaspokajam się włączoną ceramiczną lokówką stożkową, BAB2280E

Gość m brotherrr
jak to sie spuscil tylko jak cie dotykal? wyposzczony byl widac hahahah

Gość czekałaś AŻ DWA miesiące
?? :D To Ty order za cnotliwość dostaniesz :P Idiotka...:O