Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lallla

odchudzam sie aby maz nie ogladam sie za innymi!

Polecane posty

Gość lallla

postanowilam sie odchudzac od kiedy zauwazylam ze maz oglada sie za innymi laskami!nigdy mi nie powiedzial ze jestem gruba (gdy wazylam 60kg przy wzr.160)ale widzialam jak oglada sie za innymi szczuplejszymi laskami i nasze zycie seksualne tez oslablo poprostu mniej seksu mniej zainteresowania ale gdy schudlam jest zupelnie inaczej (Dopietro 4kg)a juz slysze jaka fajna dupcia!czy tez tak sie poswiecacie dla facetow?

Nie poświęcamy się dla facetów. Ile waży Twój mąż?

Gość lallla
75kg

wsumie to moj maz nienarzeka,ja mam 180cm maze 60,70kg i chyba nie chcialabym schudnac,wrecz przeciwnie,lepiej sie czulam jak mialam kilka kilo wiecej uwazam ze nie powinnac nic zmieniac a ze maz sie oglada za innymi to normalne jak kazdy facet to robi

Gość lallla
ale od kiedy mniej mna sie interesowal to sie zaczelam niepokoic i dietka:)troche sie morduje ale widze ze mu sie to podoba jest lepiej kiedy go poznalam wazylam 50kg i tak bym chciala wazyc dodam ze urodzilam dwojke dzieci i zjedym przytylam 30kg a z drugim 15 kg takze pozostalosci sa

no pozostalosci sa,ja mam trojke ale jakos niechcialabym nic zmieniac w swoim wygladzie... facet widzi ze dbasz o siebie i docenia to :) to dobrze bo niekazdy potrafi to docenic

Gość sprawdzalnosc
"wspomnienia-smukłość cienia aktualia-gruba talia" ;-)

Gość lallla
doceniac docenia ale mozna tez spojrzec pod innym kontem na facetow jacy oni sa przeciez pytalam dlaczego nie chce sie ze mna kochac czy jestem za gruba czy mu sie nie podobam odpowiadal ze wszystko ok. a jak schudlam to widze jaki ma apetyt na mnie i czemu oni nie powiedza wprost:(

Gość ja tez zaczelam sie odchudzac
kilka dni temu bo zapytalam meza czy powinnam schudnac 1,2 kg bo wiecej bym nie chciala mam figure gruszki i mam malutkie piersi no i wiekszy tylek i uda no i chcialambym te udka i biodra troszke wyszczuplic ale tak jak pisalam nie duzo bo wtedy bym byla juz za chuda maz mi raz gada ze jestem chuda raz ze mam ten tylek wiec sama nie wiem ale on mowiac ze jestem chuda ma pewnie na mysli male piersi:P chcialby zeby byle wieksze ale neistety wtedy pupa by urosla niby zawsze mowil ze chuda i chuda ale tez zauwazylam ze szczuplutkie dziewczyny bardziej mi sie podobaja duzo szczuplejsze ode mnie a mi gada ze chyda czasen za chuda a czasem ze duza dupa sam nie wie co gada:P

Gość głupia naiwna
jak myślisz, że to czy ważysz 50 czy 60 kg cokolwiek zmieni w zachowaniu twojego chłopa, to się mylisz:)

Gość smakunia
gowno prwda ze sex pomaga

Gość najbardziej mnie smieszy
myslenie kobiet... Faceci tak maja, że ogladaja się za wszystkim co w jakiś sposób odróznia się od otoczenia.... poopserwujcie....facer będzie się oglądał za superlaska jak i za brzydulą, zajrzy do wykopanej dziury w jezdni, bedzie się przygladał jak stawiaja rusztowanie...itd. Faceci tak maja - to jest atawizm z czasów, gdy o przezyciu i o upolowaniu czegoś do jedzenia decydowało uwazne rozglądanie się ... I ogladanie się za laskami...nie ma nic wspolnego z brakiem zainteresowania, a zakazać facetowi ogladać się na ulicy to tak jak zakazac kobiecie płakac nad jakims romansem...

Gość maktalena
ja też myślałam, że seks pomaga schudnąć, a teraz mąż musi się na mnie wspinać z kilofem :classic_cool:

Autorko tekstu jaką dietę miałaś?? może mojej znajomej bym coś p[olecił bo też strzela z dupy że jest gruba i wkurza mnie już pocieszanie jej przez telefon ;/