Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska Monika

SEX ZE STARSZYM...............pytanko mam

Polecane posty

Gość Kaczorku32
Jim Beam to jest kurwa whiskey !! Whisky produkują tylko i wyłącznie w Szkocji pacanie 🖐️

Gość madziamc2
masakra jaki topik, dziewczyny sie naradzaja jak uwiesc starszego goscia. Gosciu pewnie zona , dzieci a dziwki mysla jak sie do lozka wkrecic!!! Litosci

Gość Redaktur Naczelny
W takiej pustej coorvie jak kant i monia tylko desperaci moczą i to najebani.

KD....zgadlas,ale ja nie nerwowy...:P trza poprawnie pisac....a nie mieszac dobra szkocka z cola...:( mlokosy sie zdenerwowali.....hahahah... ps. jak sie sprawdza zakupiony gadzecik??? :P

KD.....hahahah.....takie jest zycie,zrob pierwszy krok bo on sie waha,jak ten goral co mial isc na poprawiny:D:D:D jeszcze masz czas na kupno.....:)

alez to takie proste,podchodzisz i mowisz: Stefan....a co ty taki nie smialy? zabierasz sie jak pies za jeza....a ja przeciez po depilacji....:P proste und dobre....:P

w zakonie z ogorkow to tylko mizeria....wiec sie nie pocieszaj:(:) facio poprostu sie boi,wiem cos o tym.... nie moge sobie wyobrazic tak skumulowanej chcicy.....wow!! ale to bedzie eksplozja!!!!

Kancik....ja jestem bardziej typem atakujacym ale raczej tez bym sie nie odwazyl....:( moze sms????

tutaj gdzie mieszkam to raczej bym sie odwazyl ale nie w Polsce... spoleczenstwo sie jeszcze nie przyzwyczailo do duzej roznicy wieku.....oczywiscie tutaj tez moze byc sytuacja ze dziewczyna poprostu jaja sobie robi....chce blysnac przed kolezankami..... i wcale tak nie jest ze facio leci na mlode cialo,poprostu dalej postrzegamy piekni i urode kobiet,nie wazne ile ma ona lat....:))

jak latwo jest komus przylepic ksywe kurwa:( dlatego sie ciesze ze zyje gdzie zyje.....serce nie wybiera i te stereotypy.....ehhhhh.....uwazaj Kancik bo moze cie ominac cos naprawde ciekawego....

idzcie z cala ekipa z pracy do pabu i niech twoja kolezanka niby przez przypadek poruszy ten temat.....niech sie wszyscy wypowiedza.....nie znam gostka wiec ciezko mi cos powiedziec(napisac) :D

oooooooooooooo...........no tak,pamietam teraz co pisalas na innym topiku....hmmm...to daj sobie dziewczyno spokoj....!!!!

nie chodzilo mi o to ze pije....tylko ze co ten facet ma do zaoferowania?? mozna powiedziec ze przychodzi tam zeby zobaczyc Ciebie....albo nic innego nie potrafi jak tylko patrzec sie rozmarzonym wzrokiem.....Twoj szef caly szczesliwy jest bo nabija kase,dlatego zatrudnia sie ladne dziewczyny:P nawet gdyby on sie odwazyl,gdybyscie byli razem,pierwsze co on zrobi to kaze Ci sie zwolnic z tej pracy.....czemu?.....wiesz chyba czemu....co ty na to???

Gość ruch feministyczny
Idz na ognisko!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez to on wykonal ruch, a ty go olalas.

Gość ciekawska Monika
randka mi się zbliża a tu brak planu działania :(

Gość taka sobie jedna czarna
oczekuje wszystkiego...wiadomo co...wynajmij pokoj to sie przekonasz:)

Gość ciekawska Monika
jestem po randce:D plan nie był potrzebny, już jest mój:)...było zajebiście:classic_cool:

Gość Aaa to dobre
Czego chce 45letni facet tego to ja nie wiem ale ja robię to z 75letnim potem zabieram mu całą rentę i jest ok

Gość jak go poderwalaś
ja szukam faceta po 40 :)