Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o maj got

Wywiad z Isabel w tvn

Polecane posty

Gość o maj got

Matko widziałam właśnie wywiad z żoną Marcinkiewicza. Tragedia. Laska nic kompletnie nie ma do powiedzenia. Przerost formy nad treścią. Aż się widocznie prowadzący umęczyli przeprowadzając z nią ten pożal się boże wywiad. I ten tekst na początku "dla Pana jestem Isabel a dla ciebie Kinga Iza". Żanada.

Gość no żal jak z wawy do londynu
tez widziałam:O

tez ogladalam,i po prostu zal mi nie tylko izabel,ale tez prowadzacych- jacy mili byli dla niej,nikt slowem nie wspomnial,ze rozbila rodzine itd. Ale sie kinga musiala wysilac,zeby jej czegos nie dowalic,bo w koncu tez byla ofiara tego,ze ktos jej meza ukradl...Dwulicowosc blyszczala

Gość kurcze przegapiłam
:( powinni to wcześniej zapowiadać...

Gość Jagna z bagna
pusta laska, trochę z manierą w głosie w stylu dody, odpowiadala powtarzając pytania prowadzących.

Gość frentii
On musi chyba naprawde super obciagac, bo ani to ladne, ani madre, przeciez czyms musiala przyciagnac do siebie dziadka marcinkiewicza...

Gość frentii
*Ona

Gość Zuzanna153
Bo i co taka złodziejka cudzego męża ma do powiedzenia ,że nie łysy Kazio co mógłby być jej ojcem ją zafascynował a jego portfel.A może tak wywiad z jego byłą żoną na pewno byłoby ciekawiej.

Gość Jagna z bagna
a może to i miłość, cholera wie, ale aż nie chce się wierzyć, że z Marcinkiewicza taki frajer.

Gość jesteście żałosne
Hanka nikogo nie ukradła, Lis ODSZEDŁ i tak samo Kazik. Facet ma rozum i myśli, a wy głupie cipy zwalacie wszystko na "tę drugą", bo do pustego łba wam nie przyjdzie, że FACET OD WAS ODSZEDŁ, a dokąd to już inna sprawa

nie oglądałem ale znam z innych żródeł, ten Marcinkiewicz taki wstyd robić żonie i dzieciom, żeby to chociaż dziewczyna była do rzeczy, a tak żona Marcinkiewicza musi się wstydzić, że tak kiepsko ożeniła swojego męża....

Gość Zuzanna153
Kaziu to będzie dopiero super wglądał jak mu Izabel doprawi rogi ,dopiero wszystkim udowodni jak to on teraz pięknie wygląda ha ha.

Gość karcionerrr
może jest pierwszą kobietą w życiu Marcinkiewicza która nie dosyć że super obciągnęła to połyka i daje w du-pa-la a później z du-py do ust wtedy facet na 100% sie zakocha

Gość Zuzanna153
Biedaczysko miał wszystko ,dom żonę ,dzieci ale rogów nie miał a teraz to kwestia czasu i będzie je miał.

Gość Zuzanna153
Podobno młoda dla starego to jak książka dla ślepego wszyscy czytają tylko nie on.