Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona07

Ciuszki Tanio NEXT HM

Polecane posty

Gość Szalona07

Witam, Mam małego synka. Mam na sprzedać pelno, cudownych ciuszków. :) Stan jest wprost idealny, poniewaz ciuszki sa tylko po jednym dziecku i malutkie dziecko nie jest wstanie zniszczyc czegos w przeciagu chwili (poniewaz tak szybko rosnie ;-)) Specjlanie wybralam te forum poniewaz mam na sprzedaz rowniez pelno ciuszkow dla "noworodka" i malutki dzieciaczków. Buciki, body, kurteczki, bluzeczki, spodenki :) Firmy jakie oferuje to przedewszystkim NEXT, h&m i inne. Ceny są naprawde wspaniale :) Zdjęcia wyśle na e-mail. Pozdrawiam :)

Gość Szalona07
Niestety, ale ciuszki sa jak nowe. I chyba lepiej sprobowac zaoferowac je tutaj i wyrzucac? Ceny nowej bluzki NEXT to okolo 100 złotych ja sprzedaje od 10 do 20 złotych góra.

Gość tosz to szok
20zł za używany ciuch to bardzo dużo! Nawet w lumpeksie można kupić ciuchy jak nowe - Next, adams, george i te allegrowe firmy w cenach 3zł około :]

To fakt. Sama spotkałam się z super ciuszkami fimy NEXT i innych w lumpeksie, które można kupić na wagę :)

Gość Szalona07
Koszuleczki mam nawet od 5 zlotych :) 20 złotych dotyczy kurtek np firmy Sanetta, Whoopi mam nadzieje ze sa znajome dla Panstwa. Jest to odziez markowa i cena kurteczki ktora dla Panstawa wygorowana jest 20 zlotych to w sklepie kurteczka kosztuje kolo 200 zlotych. Ceny sa do uzgodnienia po wyslaniu zdjec na maila .

Gość Szalona07
Tak allegro nie docnie,a dlatego oferuje ciuszki dla Ludzi ktorzy naprade znaja sie na rzeczy. Moje ciuszki sa wrecz jak nowe. Jezeli ktos jest przeciwko prosze nie brac udzialui w dyskusji. Jezeli ktos jest zainteresowany wysylam zdjatka na maila. Ceny sa naprawde malutkie a stan jest idealny! Nparawde. To nie to co w lumpeksie.

Gość gsgzgdvgs
Ja się przyznaję, że kupuje w limpie i moje dziecko ma praktycznie tylko ubranka z nexta :) bo tam są własnie takie firmówki. Na wagę więc wczoraj np. kupiłam 3bluzy, 2prazy spodni, 1sweterek, 3koszulki i zapłaciłam np.26zł :P

Gość jakie rozmiary
tych ciuszkow

Gość a ja jestem zainteresowana
Już wysłałam maila :)

Gość Szalona07
Dziękuje bardzo, prosze tez o napisane rozmiaru a zdjecia wysle :) Pozdrawiam ;)

Gość WKURWIONA JAK JASNA
LADACO a dlaczego autorka ma je oddać za darmo wrzucając je do kosza? Widzę, że nie masz pojęcia ile kosztują dobre firmowe ciuszki!!!! Mi też nikt nic nie dał, dlaczego ja mam oddawać? Owszem wydałam kilka rzeczy potrzebującym, ale ciuszki za które wydałam dużo kasy za darmo nie oddaję :P Autorko w jakim rozmiarze masz te ciuszki, bo jestem zainteresowana, mam 2 chłopców 2 latka i 5,5 lat

Gość dziiiwnneeee
po co kupować malutkiemu dziecku które szybciutko rośnie oryginalne i drogie ciuchy ze sklepów?? Jak sa ze szmatexów i z metką to rozumiem, ale ze sklepu, wydawać 100 na maleńka bluzeczke którą ubierze ze 3 razy???:/ Dziwne......

Gość felekbekek
ja jestem zainteresowana moj mail to sliwa82@hotmail.com napisz cene i rzesylkje.

Gość Szalona07
Witam, wysłałam do Pani maila z zapytaniem o rozmiar ciuszkow jakie Pania interesuja ale dostalam maila zwrotnego z powiadomieniem ze ma Pani zapelniona skrzynke mail lub pelny kosz :( Pozdrawiam i prosze o kontakt ciuchykubuchy@vp.pl

Gość Szalona07
ciuchykubuchy@vp.pl

Gość Szalona07
Full ciuszków dla maluszków od 0 do 6 miesięcy naprawdę spory wybór w tym rozmiarze :) większe również oferuje!

Gość Szalona07
Ceny sa naprawdę hitowe :) a ubranka przebojowe!

Gość ale co to za sprzedaz ja Pani
wplace kase a pani mi nie wysle towaru all jest bezpieczne

Gość Szalona07
Mozemy sie wobec tego umowic na wysylke za pobraniem i jezeli jest oczywisie taka opcja ze posiada pani konto na allegro moge zrobic aukcje na zyczenie z ciuszkami wybranymi przez pania i uzgodniona przez nas ceną :) Pozdrawiam, Monika (wszystko sie da rozwiazac korzystnie dla dwoch stron)

Gość a to fajnie-napisze pozniej
bo musze wyjsc teraz

Gość Szalona07
dobrze w takim razie czekam na e-mail od Pani z rozmiarem ktory Pania interesuje :) Pozdrawiam ciuchykubuchy@vp.pl

Gość Szalona07
ciuchykubuchy@vp.pl Naprawde najwiekszy wybor od 0 do 9 miesięcy! hit cenowy, jakosciowy :)

Gość Szalona07
Pewnie nie ma sprawy zaraz wyśle e-maila :)

Gość Szalona07
do ESTERA prosze napisac do mnie e-mail na ciuchykubuchy@vp.pl poniewaz gdy wyslalam do pani e-mail dostalam link zwrotny ze e-mail nie istnieje :/

Gość Szalona07
Zainteroswane Panie zapraszam do napsianaia e-maila ciuchykubuchy@vp.pl odpowiedzią bedzie mail z ciuszkami na interesujący Panie rozmiarek :) jak nowe a ceny wprost zaskakują ;) Naprawdę warto chociaz zobaczyć!

Gość ma pani moze cos 98 chłopiec
?

Gość Szalona07
Niestety mój synek jest w trakcie noszenia ciuszkow na 92/98 i troszkę 104 :)