Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Iść na wieczór panieński?

Polecane posty

Koleżanka mnie zaprosiła. W planach jest wyjście do klubu z striptizem. Bardzo lubię koleżankę ale zastanawiam się czy to fair wobec narzeczonego. Ja raczej nie chciałabym, żeby mój facet szedł na striptiz więc zastanawiam się co robić 😭.

NO ja zamierzam urządzić ale bez takiego pokazu. :P A koleżanka się pewnie na mnie obrazi jak nie pojde .

Gość ja tez bym nie poszla
a na moj wieczor dziewczyny zaprosily strptizera do domu, mimo ze im wczesniej powtarzalam do znudzenia ze nie chce. ale bylam wsciekla! sobie frajde zrobily

Gość AngelEye23
Dla mnie te wszystkie wieczory kawalerskie czy panieńskie z udziałem striptizu to jest jakieś nieporozumienie. Owszem, jezeli juz robic to spotkac sie, nawet wyjsc gdzies z koleżankami, posiedziec w babskim gronie, można zrobić młodej jakieś śmieszne drobiazgi jako taki prezent czy coś w tym stylu ale striptiz to już coś takiego niesmacznego trochę..... Tymbardziej tak jak mówisz Ty bys nie chciała zeby twój facet poszedł na taki striptiz... Sama byłam raz na dyskotece i akurat przyszło paru kumpli i jeden z nich był młodym przyszłym i wiecie niby ok tanczyli, bawili się, ale młodego w pewnym momencie zaczeły rozbierać jakieś nowe "koleżanki" które zostały do niego podstawiane przez jego kumpli (a te laski były zwyczajnie na dyskotece wtedy, zupełnie nieznajome) i rozebrały go w końcu zupełnie u góry i zaczeły się kleić, on chyba zaczął sie całować z jedną to jaki to jest sens wogóle....