Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOLZA ONE

Dziewczyny czy jestescie zolzami?

Polecane posty

Gość ZOLZA ONE

Kiedys bylam antyzolza ale teraz czas na zmiany ... Przez to jestem nie szczesliwa ale po przeczytaniu ksiazki zorozumialam naprawde jak bardzo duzo bledow popelnilam i teraz pracuje nad tym jak byc typowa ZOLZA Jaka jest zolza : 1 Zachowuje swoja zaleznosc,ma swoj honor nie lubi stac z wyciagnieta reka! 2 W pelni dysponuje swoim czasem :nie spieszy sie ,gdy on okazuje niecierpliwosc .Porusza sie zgodnie z wlasnym rytmem nie jego! 3Ceni sie wysokokiedy slszy komplement dziekuje nigdy nie zaprzecza .nie pyta jak wygladala jego byla ,nie rywalizuje z innymi kobietami 4Ma inne pasje po za nim 5Ustala sam godziny spotkan 6Nie wypytuje kto dzwonil 7Ma wlasne zdanie 8Za kazdym razem kiedy kobieta rywalizuje z inna kobieta poniza sama siebie 9Nie powinnas sprawiac wrazenia ze bez niego sobie nie poradzisz: w codziennym zyciu muisisz miec poczucie wlasnej wartosci,zachowaniem szacunku do samej siebie 10Nie musisz ocdziennie gotowac i sprzatac 11 Ona rozporzadza soba ceni co jest dla niej najwazniejsze nie poswieca mu sowjego calego czasu 12Nie mozzesz przestac byc soba! 13 Znac swoja wartosc 14Byc silna 15Nie rezygnowac ze swojego zycia 16 Umiec postawic na swoim 17Wie czego chce 18Zolza nie jets typem kobiety ktora siedzie w domu i wypruwa sobie zyly,trenujac umiejetnosc zadowolenia faceta: 19Oddzwania do niego kiedy jest wolna spotyka sie z nim kiedy jej to odpowiada . 20 Gdy wpsomina o eks ,ona spoglada na zegarek 21Nie mowic o operacjach 22 Zolza bedeac w zwiazku nigdy nie przestaje byc soba .Nie traci swoich przyjaciol.Nie rezygnuje z kariery zawodowej ani wlasnych zainteresowan. Nie poswieca partnerowi czasu i nie wychodzi ze skory ,zeby go zadowolic. 23Nie jest zbyt tolerancyjna wobec braku szacunku Ma ogromny szacunek dla samej siebie 24Nie porownuje sie z inna kobieta 24Zolza pokazuje ze nie boi sie zyc bez mezczyzny 25Jesli zolza musi wybrac miedzy wlasna godnoscia ,a utrzymaniem zwiazku ,na 1 miejscu stawia swoja godnosc!! Jaka bylam: Posiwecalam dla niego wszystko zrezygnowalam ze swojej pasji nie mialam przyjaciol nie moglam znalesc pracy ale nie moglam odjesc bo mi na nim zalezalo wiec bylam na jego utrzymaniu nie mialam nic bylam kura sprzatalam gotowalam pralam chodzilam na zakupy i tak sie wkrecilam w to ze nie moglam wyjsc z tego uslugiwalam nawet jadlam tylko to co moj mezyczyzna lubi po tym jak sie dowiedzialam ze chcial sie umowic z inna zmienilam sie i zalowalam ze poswiecilam dla niego moj czas zamiast odejsc od niego i miec prace teraz wiem ze nie warto poswiecac czy rezygnowac z tego co sie lubi dla faceta czy poswiecac sie z milosci Teraz pracuje mam swoja kase kupuje co chce w domu przestalam gotowac i sprzatac jedyna osoba po ktorej sprzatam to ja sama powiedzialam mu skoro mowi ze sam mieszka do innej to niech sam sobie gotuje i sprzatam .Przestalam kolo niego latac w koncu ma tez rece a obowiazkami trzeba sie dzielic kiedys mialam klapki na oczach po 4 latach zaczelam myslec o sobie szkoda ze tak pozno ah i ksiazka bardzo mi pomogla :)

Ależ Ty tu nie piszesz o zołzach tylko o kobietach świadomych swojej wartości. Tak czy inaczej, gratuluję :) Tylko... mam wrażenie, że nie przestrzegasz ostatniego punktu tej listy, niestety...

Gość ZOLZA ONE
byc moze dlatego wlasnie rozwazam nad moim zwiazkiem czy go nie zakonczyc

Gość jestem zołza
tez zmienilam sie po przeczytaniu ksiazki i dobrze mi z tym ,bycie sobą wyzwala,sa pasje ,nie ma uzaleznienia od faceta/ów ,i wreszcie zyje dla siebie nie dla kogos :) pozdrawiam i witam w klubie zołz ,moze dołacza następne

No coś Ty :D Te punkty które podałaś nie opisują zołzy tylko normalną dziewczynę./... Jestem zołzą. Ale w sensie, że potrafię być bardzo wredna dla swojego faceta. :P:P

Gość ZOLZA ONE
racja tylko normlane dziewczyny sie tak zachowuja a ja robilam tego co nie lubie i nienawidze byc kura domowa

Mnie ta książka też pomogła - a to czy siedzę w domu czy nie nie ma nic do rzeczy i nic mi nie ujmuje - tego się nauczyłam :D i jestem zołza po całosci

Gość rtrzhtrztztttttt
Kto czytal ksiazke ,,Dlaczego faceci kochaja zolzy wie co oznacza slowo zolza w tej ksiazce

Gość katarinawq
to jest opis normalnej dziewczyny a nie zadnej zolzy

ja czytałam tą książkę i owa ,,zołza' nie oznacza tego że mamy zachowywac się jak chamskie wredne babki tylko o to aby nie wchodzić facetowi za przeproszeniem w tyłek żeby facet nie był dla nas całym światem a jedynie dodatkiem do niego :P

Gość takatamta
Dzieki za ten link jest genialny