Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona-lublin

nadżerka lublin

Polecane posty

Gość ona-lublin

Witam, czy któraś z Was mogłaby polecić jakiegoś dobrego ginekologa z Lublina zajmującego się dobrze nadżerkami?? Z góry dzięki :)

Gość ona-lublin
heh dzięki za radę :) ale może ktoś napisze coś bardziej konstruktywnego??

Gość najpierw kup Pani domu
nr 45-46, i na stronie 20 przeczytaj artykuł " Czy to na pewno nadżerka", bardzo polecam.

A miałaś robioną kolposkopię? Bo po zwykłym badaniu ginekologicznym nie można stwierdzić czy to nadżerka czy inne zmiany w nabłonku szyjki macicy. Naprawdę warto poszerzyć swoją wiedzę w tym temacie. W Polsce jest bardzo duży procent zabiegów wykonywanych niepotrzebnie po domniemywaniu nadżerki. Niektóre z nich mogą nawet okaleczyć (chodzi mi o elektrokoagulację czyli tzw. wypalankę). Polecam artykuł: http://www.kolposkopia.com/index.php/__Nadzerka_-_mity._legendy_i_cala_prawda/ Niestety, dobrego ginekologa z Lublina specjalizującego się w tego typu problemach nie znam.

Gość ona-lublin
nie musi to być koniecznie lekarz specjalizujący się stricte w tym temacie, szukam po prostu dobrego ginekologa... Tylu ich jest, że nie wiadomo na kogo się zdecydować, a wiadomo, że nie będę chodziła od jednego do drugiego i robiła ranking najlepszych. Nie jestem z lublina i nie orientuję się w tutejszym środowisku lekarskim. A i nie wiem czy wspomniałam, ale szukam kogoś kto przyjmuje we własnym gabinecie, zbyt długo bagatelizowałam ten problem i teraz postaram się o jak najszybciej załatwić, dlatego szkoda czasu na przychodnie i polskie kolejki :/