Onaaaa 2643 Napisano poniedziałek o 22:24 3 minuty temu, VenusHorizon444 napisał: Taka pizza jest zdradliwa zwłaszcza te wszystkie mrozone chlebowate bo można zjeść calom malom i jeszcze się slabo najeść a bokiem wyjechało 9g soli Ciekawe czy byś wiedział ile ta pizza ma soli jakby nie internet? Raczej nie i wątpię że wiesz ile mają soli pierogi czy inne rzeczy które kupujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2643 Napisano poniedziałek o 22:25 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Cały? Pokrojony w plasterki ale caly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano poniedziałek o 22:26 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Pokrojony w plasterki ale caly. Bez pasztetu babciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 16 Napisano poniedziałek o 22:27 1 minutę temu, SaunaBoy napisał: A co jadłeś? Ja dzisiaj wielkiego kebaba z kurczakiem, kilka cydrów z lodem i ciasto tak ale dobree Nudne rzeczy Np omlet z 5 jajek orzechy włoskie Dwie puszki tuńczyka i jogut naturalny Kostke sera z naleśniki lub bez Ryz brazowy i pierś kurczaka z wody oliwa z oliwek Gainery białka kreatyne witaminy bbca olej ryby omega 3 warzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 211 Napisano poniedziałek o 22:27 10 minut temu, Onaaaa napisał: A ty co pokażesz kusisz los Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano poniedziałek o 22:27 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Pokrojony w plasterki ale caly. Czy to prawda, że widmo porwali kosmici, jak kradł im akumulator ze statku w Yukońskiej dziczy xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 16 Napisano poniedziałek o 22:28 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciekawe czy byś wiedział ile ta pizza ma soli jakby nie internet? Raczej nie i wątpię że wiesz ile mają soli pierogi czy inne rzeczy które kupujesz? Nie wiem ale wytwór viralowy influencera jest zawsze bardziej podejrzany zwłaszcza w porcji jak pizza cała Klopsy mnie zaskoczyly z 7g ale ja nigdy nie zjadłem 5szt na raz bo za drogo wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 16 Napisano poniedziałek o 22:30 5 minut temu, SaunaBoy napisał: A co jadłeś? Ja dzisiaj wielkiego kebaba z kurczakiem, kilka cydrów z lodem i ciasto tak ale dobree Jeden typ co cwiczy je od 12 lat to samo Ryż biały pierś z kurczaka i warzywa 3 razy dziennie Nawet nie wiem czy je jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 409 Napisano poniedziałek o 22:43 Gdzieś kiedyś widziałam informacje, że popcorn jest jednym z najgorszych produktów jakie istnieją, równie dobrze można byłoby się opychać styropianem... to już od siebie dodałam by podbić dramaturgię. Dzisiaj może będę miała szczeniaka : ) I standardowo na dobranoc zglosilam blokera tematów... badihig taki teraz ma nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach