Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czartoryska

co myślicie o Marcinie Majewskim z Mam Talent?

Polecane posty

Gość czartoryska

Właśnie obejrzałam wszystkie filmiki z drugiej edycji i mam wrażenie, że on wygra :s

Gość nie podoba mi się jego styl
spiewania i barwa głosu. Ogólnie to taki dziwny jest, no, ale o gustach się nie dyskutuje

Gość czartoryska
wiem, że się wielu nie podoba. ale biorąc pod uwagę to, że: jest blondynem jest chudy maluje się ma kolczyk jest charyzmatyczny, to polskie, gorące trzynastki zaczną wysyłać na niego tony sms-ów.

Gość czartoryska
gwiazdą? a gdzie przepraszam, bo chyba coś przegapiłam.

na obecnym etapie podoba mi sie jadzia i dominika, marcin wyrostek, marcel i nikodem a za najwieksze nieporozumienie juz w czasie kastingu uwazam wiktorie katajew :o

każda gwiazda ma swoich odbiorców, to że ty go nie lubisz, ja też nie przepadam i nie jestem fanką jego odtwarzanej twórczości nie znaczy że nie jest gwiazdą.Ma rzeszę fanów którzy oblegają fora na jego temat i oblegają filmiki gdzie jest na prywatnych imprezach.Ludzie go słuchają , niestety, dla mnie jest komerchą wystylizowaną i kiczowatą.

Gość czartoryska
chyba nie zrozumiałyśmy się. miałam na myśli to, że nigdy wcześniej o nim nie słyszałam. a to, o czym ty piszesz, to prawda.

był filmik na youtube który został usunięty - z prywatnej imprezy gdzie Marcin mówił że jeszcze w tym roku będzie największą gwiazdą w Polsce i będzie chodził po czerwonym dywanie a ludzie będą mu skandować , łykał kielicha wiśniówki i oblizywał języczkiem wargi zalotnie :-O na innych mówił że chce być KIMŚ a nie chce być zwykłym szarakiem trochę niepozytywne wrażenia miałam po tych filmikach

Gość czartoryska
widziałam go. między innymi dlatego mam mieszane uczucia co do niego. niby skromny, ale jednak zadufany w sobie. co nie zmienia faktu, że jednak jest dobry.

czytałam fora gdzie wypowiadali się specjaliści ze szkół muzycznych i posługiwali się językiem ściśle muzycznym mówiąc że nie ma talentu,jego głos ma barwę "kozią" i naprawde jest wiele innych ludzi którzy może nie wyglądają ciekawie ale śpiewają lepiej. Jest szołmenem , dziwnie wygląda i kreuje sie na gwiazdę, lansiarz, małolaty straciły dla niego głowę.Tak jest żeby być dobrym trzeba mieć pijar i lans a nie talent i on to ma.

Gość czartoryska
i właśnie dlatego to wygra... gówniarzeria będzie na niego głosować. najgorsze jest to, że jury wpadło w taki zachwyt, że aż żal. a zwłaszcza Wojewódzki. myślałam, że stać go na więcej, a dał się omotać.

czartoryska wiem, że się wielu nie podoba. ale biorąc pod uwagę to, że: jest blondynem jest chudy maluje się ma kolczyk jest charyzmatyczny, to polskie, gorące trzynastki zaczną wysyłać na niego tony sms-ów. 100 % racji :) taka własnie jest Polska :o a jakież będzie rozczarowanie jak się okaże że ich idol to dziewczyna :o :o :O

Gość czartoryska
nie jest. Prokop już zdążył go wymacać ;D

Bo trzeba mieć twarz jak koń, tępy śmiech, być gejem albo transwestytą żeby zrobić karierę :) ewentualnie zwiazać sie z 60 lat starszym facetem

Gość czartoryska
i po co kurwa takiemu 100tys. euro? zachla się, naćpa się na śmierć i będzie koniec.

Gość ale Avocado
czartoryska zazdrościsz mu że umie się wylansować? takie właśnie jest polskie bagienko. Jak ktoś chce się wynurzyć to ci z bagienka ciagna go w dół lub tym błotem obsmarują.