Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

karty klasyczne powroze

Polecane posty

Witam w dzisiejsza sobote mam troche czasu na wrozby , wiec powroze 5 osobom :) Jestem poczatkujaca w wrozeniu z kart klasycznych wiec prosze o zachowanie zimnej glowy :) PROSZE O JEDNO KONKRETNE PYTANIE ORAZ IMIE , jezeli pytanie dotyczy zwiazku prosze ROWNIEZ IMIE PARTNERA daty urodzenia nie potrzebuje :) prosze tylko o JEDNO PYTANIE , jesli ktos nie napisze pytania , imienia itd , bede omijala te posty :) mam czas dla 5 osob, wole dokladnie dla 5 osob , nie chce aby byly wrozby niedokladne i tasmowo :) KRYTERIA :D:D OSOBY PONIEZEJ 16 ROKU ZYCIA DZIEKUJE !!! osoby ktore juz zasiegaly wrozby u mnie rowniez dziekuje :)!! trzeba odczekac minimalnie miesiac , inaczej karty moga dac falszywa odpowiedz :)!! osoby ktore mnie wprowadza w blad, oklamia itd rowniez dziekuje :)!! naprawde tylko 5 osob , wiec prosze nie miec zalu badz zlosci :) ZAPRASZAM :)

zawsze zapomne :D prosze o cierpliwosc uklad tasowanie i odp kosztuje troche czasu :)

Gość moje imię łukasz
Czy kupie sobie porsche 911 do 30 roku życia ?

moje imię łukasz Czy kupie sobie porsche 911 do 30 roku życia ? ´:D:D oj chlopie raczej nie kupsz :) :D ale w kartach wyszlo pieniadze o ktorych jeszcze nie wiesz a otrzymasz :P l adna kwota pieniedzy u ciebie :) no chyba ze juz dostales :D u ciebie to nie bedzie najblizszy czas lekki tylko pod gorke :( ale nie bede pisac , bo pytales sie o porsche :D

Gość ....finka
Co widzisz dobrego w przyszłosci u mojej corki Renaty i syna Radosława ?

Gość halooo
ja nie czarny nick moge

finka Co widzisz dobrego w przyszłosci u mojej corki Renaty i syna Radosława ? u Renaty to zycie nie wygladalo kolorowe , w kartach wychodzi ze ona cierpi , rowniez ma blokady psychiczne, kobeita ktora ma sklonnosci do zalamywania sie , mi tu wyszlo rowniez brak kontaktu z otoczeniem , tutaj wiele razy ja oszukano :( hmmm.. tu wyszedl mi mezczyzna , ale wychodzi ze sie rozstanie , ale rowniez powrot , tutaj za duzo ich dzielilo , mozliwy powrot , ale rowniez karta ciazy wyszla Radoslaw - rowniez twoj syn brak z otoczeniem wychodzi , rowniez karty mowia ze on jest madry jako czlowiek , ale rowniez mozliwe ze karty wskazuja ze moze oszukiwac , u obydwoch dzieci wyszla choroba u kogos z kim sa zwiazni jest to osoba meska mozliwosc dodatku w pracy , moze 2 praca , bedzie cos nowego wykonywal w czasie zimowym jestem poczatkujaca wiec prosze o zachowanie zimnej glowy :) sprawdzic sie nie musi

Gość moje imię łukasz
kuźwa porsche kosztuje 40 tys , nie wypracuje tyle w 5 lat to skacze :classic_cool:

ok wiec to bylo 3 osobom , myslalam ze szybciej pojdzie :) ale teraz niestety musze mykac z kafeteri , niestety obowiazki wzywaja :( pojawie sie innym razem :)

Gość lilliffe
barbara i basim - czy on mnie kocha?

Gość niebieska stokrotkaa
Czy wrócimy do siebie i znów będziemy szczęśliwą parą? Joanna,Łukasz

Gość jajajajajaja878787887
Anna 19.02.87 adrian16.08.84 czy zostaniemy razem kiedy dziecko jaka plec dzieki

Gość margonnnetka
Malgorzata 14.03,1970 Co mnie czeka w najblizszym roku?

Gość ja justynka
Mam zamiar odejść z pracy, czy to dobry pomysł?

lilliffe barbara i basim - czy on mnie kocha? Witaj pamietam cie :) zawsze niestety nie zdarzylas ale tym razem zauwazylam cie i wylozylam dla ciebie uklad :) z niego wychodzi ze juz ty jak i on przeszliscie swoje , nawet razem nie bylo kolorowo , byly ciezkie dni ,,rowniez u ktoregos z was w domu , milosc wychodzi ze troche w milosci blokowaliscie sie , wiele nie porozumien ? tak wychodzi w kartach na czas przeszly to juz przetrwaliscie , zwiazek szykuje wam sie szczesliwy , dlugie szczescie pogodnosc :) bardzo zzytosc z soba i tesknosc :) ladne karty wyszly :) pozdrawiam i mykam

niestety obowiazki mnie wzywaja do zobaczenie w krotce :) ps nie popelniaj samobojstw porsche to nie wszytsko :P:P

Gość lilliffe
dziekuje

Gość policia z miami
Justyna Arkadiusz Co będzie z naszym związkiem?

Gość a ja ja ja
Czy moje małżeństwo ma jeszcze jakies szanse? Marta, Ernest Z gory dziekuje ;)