Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyfgg

O mojej koleżance. Hardcore

Polecane posty

Gość tyfgg

Tydzień czasu nie widziałam się z koleżanką, spotkałyśmy się wczoraj. Przez ten tydzień trochę się u niej działo, zwierzyła mi się i jestem w szoku :o Do 21 roku życia była dziewicą. Od kilku miesięcy ma chłopaka. Powiedziała mi, że od kilku dni nie jest już dziewicą, i że jej pierwszym nie był jej chłopak tylko, jakiś nowo poznany, z którym się 2 razy widziała :O Po tym zdarzeniu jeszcze 2x umówiła się z facetami, i robiła im dobrze za pieniądze :O :O :O Do tego powiedziała, że niczego nie żałuje. Nie wiem co już się dzieje na tym świecie...

Gość tyfgg
Nie zatrudniła się w burdelu, bo by mi powiedziała :O Ale wcale się nie zdziwię jak to zrobi :O Innym koleżankom powiedziała, że straciła cnotę ze swoim chłopakiem, a prawdę niestety znam tylko ja :O

Gość tyfgg
Jeszcze nic o tym nie wie. Nie wiem jak ona się przed nim wytłumaczy :O Ciekawe kiedy to nastanie... Pewnie później złoży mi szczegółowe relacje

Gość kurewska ma mentalnosc
na pohybel takim 🖐️

Gość tyfgg
Jej chłopak jeszcze nie, a tamten już 2 razy. Pewnie dziś prześpi się ze swoim chłopakiem, bo u niego nocuje. Tylko zastanawia mnie, co ona mu powie

Gość tyfgg
qrcze to czyli przez to, że za długo trzymała? :O O nie to czyli ja lepiej zostanę wieczną dziewicą, bo mam 22lata, więc będzie jeszcze gorzej :D :O

Gość tyfgg
Ona właśnie coś takiego mówiła, że często będzie udawać, że jest dziewicą... Ale co z błoną?

Gość idjskchmnfbkjzk.
no wlasnie- jak uda przerwanie czegos czego fizycznie juz nie ma?

Gość Maryane
Ja byłam dziewicą,a nie miałam błony (?? nie wiem moze sie tamponem rozdziewiczylam)...wiec ona tak moze zagrac..