Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

nienawidzę Greenpeaceu! Co za natrętni złodzieje!

Polecane posty

Jeszcze nie tak dawno nie miałam zdania na ich temat.Jakieś 3 tygodnie temu to się zmieniło. Zaczepił mnie jakiś koleś i pokazał zdjęcie kaszalota.Nawijał o tym że te zwierzęta są zabijane dla badań.Chwalił się jak to strasznie Greenpeace uratował Dolinę Rospudy i po mniej więcej 4 minutach wyjął jakiś formularz żeby wyżulić ode mnie kasę :O Odpowiedziałam mu że jestem na utrzymaniu rodziców i nie mam pieniędzy a ten paszteciarz zaczął mnie wypytywać ile to jest dla mnie dużo pieniędzy i czy przeszkadzałoby mi jakby zabierali co miesiąc z mojego konta 50 zł czy coś w tych okolicach! Kurwa , dramat :O Dla mnie to nie są jakieś byle grosze , nawet na 2 złote bym się nie zgodziła :O Potem pytał o 12 zł i twierdził że gdyby jakiś mały stworek podbierał mi dwa razy dziennie z portfela 20 gr to bym się nawet nie zorientowała.Powiedziałam mu , że na pewno bym się zorientowała. Ponoć ci kretyni zarabiają 10 zł od godziny i robione są im testy na to czy mają dar przekonywania.Jakie to zakłamane! Moja przyjaciółka powiedziała im , że podziela ich poglądy , że jest wegetarianką , że troszczy się o los zwierząt , a babka z GP jej na to , że to nie wystarcza i trzeba dać kasę :O

może to akwizytorzy podszywający, powołujący sie na greenpeace , nie wierzę że taka poważna znana organizacja na całym globie trudniła by sie nagabywaniem

Gość cep
jak dajesz wszystkim kasę których spotkasz na ulicy czy w parku to masz za swoje

oni się nie podszywają to fundraiserzy , zbierają kase na motorówki ścigające kutry rybackie , farbę do malowania kominów elektrowni , łańcuchy do przykuwania się do torów :o i inne zacne inicjatywy :o 🖐️

Też i się wydaje , że to był prawdziwy Greenpeace :O Wielu moich znajomych ma takie sama doświadczenia z tą bandą. Następnym razem nie wdaję się w dyskusję z nimi.

Tak naprawdę to nie jest organizacja ekologiczna:P.Poznałem to po tym że wyrażali zadowolenie ze względu na zakaz stosowania zarówek w UE.Dlatego teraz nie mam już nic przeciw waleniu takim w łeb.