Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara 25latka

Mam 25 lat i czuję sie stara- ktoś tak ma?

Polecane posty

Gość stara 25latka

Mam 25 lat, męża, wymarzoną pracę. Cieszę się życiem, cieszę sie z tego, co mam. Często jednak rozmyślam o swoim życiu. Myślę o tym, jak wiele już za mną, czego juz nigdy nie zrobią, co nigdy już nie powróci. Z sentymentem wspominam czasy liceum, które kochałam. Straszna jest dla mnie świadomość, że to już nigdy nie powróci, ze juz nigdy nie będę miała tych 17 lat, ze beztroskie życie minęło. Czy kogoś a Was dosięgają takie przemyślenia mimo stosunkowo młodego wieku?

Gość riddddzz
ale p.i.e.r.dolisz ,sa i starsze i co z tego

Gość kul unt enerdżetik
Ja się tak czuję. Dlatego, że nadal jestem dziewicą, jestem samotna, ciągle pracuję, wiem, że nie wyglądam już tak jak kiedyś. I nie jestem atrakcyjna dla nikogo, właśnie czuję się staro i nieatrakcyjnie.

nie przesadzasz ?? masz 25 lat mozesz jeszce dużo poznac jesli tylk chcesz ja mam 26 meża i 2 letnied dziecko i ... dalej zyje jak zyłam poznajemy we troje świat :)

Gość riddddzz
ja chce ""cycac cycusia" wiek to rzdna bariera

Gość riddddzz
oczywisciezadna

Gość informatyk bez kobiety

Gość informatyk bez kobiety
Ech , wcisnąłem za wcześnie ENTER. Jesteś stara to fakt , ale bez przesady jeszcze masz trochę wdzięku , zrób coś przyjemnego zamiast marudzić . Ew. jak jesteś urodzoną marudą to zaśpiewaj z Markiem Jackowskim "Oprócz błękitnego nieba "

Pomyśl tylko ja wczoraj miałam 28 urodziny to dopiero wiek już niewiele mi zostało do setki, a do tego 2 dzieci i dni spedzone z nimi i tyle tylko ze to zależy co kto lubi :)

Gość
Jesteście na dobrej drodze do psychiatryka 🖐️

Gość mnjhuztrgfbv
a ja czje sie bardzo mlodo !!!!!!!! wkrotce skoncze dopiero 54 lata !!!! a ile jeszcze przedemna !!!!!!!!!!!

Gość stara 25latka
ja mam chyba jakies rozdwojenie jaźni. Wyglada to wszystko tak- czuję ogólnie młodo, jakbym zatrzymała się w liceum. Nie widze w sobie różnicy od tamtego czsu. A za chwilę dochodzi do mnie, że mam już 25 lat i bum! Zaczynają się rozmyślania. No cóż, dzień urodzin już nie cieszy:(

a ja mam 21 lat i czasem czuję się staro bo nie jestem już nastolatką , na uczelni wykladowcy mowią do mnie per pani i wogóle ;) ale nie przejmuj się pomyśl ,że jak bęsziesz miala 40 lat to moło będziesz wpominać te czasy co są teraz i na pewno nie bedziesz uważała ,że byłaś wtedy stara. Tak to już jest zaczynamy doceniać coś jak przeminie

wogole to zauważyłam ,że młodzi ludzie często narzekają , czuja się staro mimo ,że nie mają powodu. A starsi często są optymistyczni , czuja się młodzi mimo wieku

a poza tym teraz masz wiele innych rzeczy ktorych nie mialaś w liceum. Bo przecież masz , męża pracę , jestes niezależna..

Gość Facet z głową na karku.
Cześć dziewczyny, myślę, że problemem nie jest wiek bo jesteście młode ale duże zmiany w życiu - przeskok z liceum w życie dorosłe, pracę itp.(przecież nie postarzałyście się w 5 lat nagle:) a mówią do Was Pani z racji formalnych zasad ) a druga kwestia to brak pewności siebie i zbytni perfekcjonizm- wyszukiwanie w sobie jakichś zmarszczek na przykład bo w TV o tym trąbią. Musicie zdawać sobie sprawę, że np. jeśli chodzi o wygląd to od ok. 17-18 roku zycia nie zmieniacie się za bardzo, nie ma różnicy dużej między 18latką a 2x. Chyba, że ktoś o siebie nie dba. Ale wielokrotnie takich dziewczyn nie da się odróżnić, to tylko Wy widzicie w sobie jakieś duże zmiany. Nie czytajcie opinii różnych trolli krążących po Internecie, bzdur o starych trzydziestolatkach itp. Ukazujcie nam swoje piękno i uśmiech bo jesteście piękne!

ja 24 i gdybym wyszła za mąż też bym się juz czuła staro:-P to jest cena za to, że chciało się być dojrzałym i założyło rodzinę:-p

Gość też synowa...
Ja mam 26 lat, drugie dziecko w drodze i czuje sie wyśmienicie :)

Gość gość
To poczekaj jak 50-ka stuknie.

Mam 24 lata i również czuję się staro chociaż jednocześnie absurdalnie uważam, że jestem za młoda na małżeństwo i dzieci :P

Gość gość
"Nie to jest tragiczne, że człowiek się starzeje, lecz to że pozostaje młody".

Gość gość
Mnie taki kryzys dopadł w wieku 16 lat :D teraz wręcz przeciwnie czuję się młodo a mam juz 19 lat:(

Gość gość
ja mam 29 i czuje się jak dziecko, nie mam ochoty na męża i dzieci - na wkroczenie w dorosłość

Gość gość
w wieku 30 lat to juz sie posypałaś a ty tu gadasz ze nie chcesz dorosnac dobre

Gość gość
ja niedawno skonczylam 29 i tez nie chcę mieć dzieci... męza bym chciala ale jakos nie mam szczescia. A co do wieku to jeszcze mloda jestem, nie widze roznicy miedzy tym jak teraz wygladam a 5 lat temu, cialo to samo. No ale wiadomo zacznie sie po 30tce, albo po 35 roku zycia, zalezy, wiec malo lat juz mi tej swieżości zostalo :( troche przygnębiające, ale każdego to czeka. Ostatnio duzo sie zastanawiam nad sensem zycia i nad tym co bym chciala w tym zyciu zrobic. czas naprawde szybko biegnie.

Gość gość
moze za wczesnie zalozylas rodzine? tez mam 25 lat, cudownego partnera, mieszkanie,prace, samochod, wspolny biznes i plany na przyszlosc - plany, o ktorych uwielbiamy rozmawiac wieczorami na balkonie przy lampce wina. uwielbiamy sie wyglupiac, ogladac komedie, kabarety, tanczyc, spacerowac,smiac sie...jest idealnie i jestesmy w sile wieku wspolnie!!!:) moze to kogos zdziwi ale mam tez kolezanke, ktora konczy w tym roku 35 lat - nadal ma tylko chlopaka, spotykaja sie czasem, nawet nie mieszkaja wspolnie. i mimo,ze sie jej dziwie bo ja w tym wieku wiem ze bede miec rodzine i wszystko ulozone, to jednak czasem zazdroszcze - nigdy nie widzialam jej smutnej, zawsze jest pelna energii i zachowuje jak zakochana nastolatka :)