Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jami

co to jest sektor B2B??

Polecane posty

wiem że buissness to buissness ale co się pod tym kryje?

że nie nastawiasz się na klientów indywidualnych, ludzi po prostu, nie wiem, jak to nazwać :) tylko to co produkujesz, czy co robisz kierujesz dla firm; np. w sumie chyba cała branża reklamowa to b2b;

Gość lubie_nauke
to skrót od angielskich słów Business To Business, używanych do określania transakcji pomiędzy firmami i instytucjami (partnerami, dostawcami, dystrybutorami, punktami sprzedaży, punktami usługowymi, itp.) wykorzystujący środki elektroniczne do zawierania transakcji. Internetowe platformy B2B dostarczają między innymi takich narzędzi jak wyrafinowane systemy autoryzacji i kontroli uczestników, przejrzyste katalogi i wyszukiwarki ofert czy rozbudowane systemy składania zamówień. B2B są to transakcje kupna-sprzedaży dóbr i usług w obrocie między firmami.Przeznaczony jest dla producentów, pośredników handlowych, dystrybutowrów i hurtowników w zakresie komunikacji, integracji systemów komputerowych, dokonywania transakcji i wymiany dokumentów oraz przesyłania produktów. Polecam poczytać trochę artykułów na ten temat, sama definicja może nie rozjaśnić wszystkiego nowymarketing.pl/a/3529,fakty-i-mity-o-platformach-b2b inwestycje.pl/ecommerce/Platformy-B2B---skazane-na-sukces-;181059;0.html

Gość kamelia773
Hej dzięki za artykuły, bardzo ciekawe szczególnie zainteresował mnie ten http://nowymarketing.pl/a/3529,fakty-i-mity-o-platformach-b2b, wszystko zostało bardzo fajnie wyjaśnione.

Gość gość
2b or not 2b= BS B2B=BS