Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja zmusic

pomocy moja siostra ma grype i nie chce isc do lekarza a ledwo oddycha

Polecane posty

Gość jak ja zmusic

ona ma czestoskurcz nadkomorowy serca..grypa w jej przypadku jest niebezpieczna...od tygodnia byla przeziebiona..jeszcze potem chora POJECHALA DO KRAKOWA NA UCZELNIE I BEZ CZAPKI NA STRASZNYM WIETRZE..teraz juz ledwo mowi i kaszle ja i boli caly kregosłup oraz bardzo głowa..poprostu masakra...ona faszeruje sie apapem....i nie chce isc do lekarza Boze jak ja przekonac?

Gość zawlec siłą

Nie widze innego wyjścia jak tylko takie , że sama musisz zadzwonić na pogotowie :)

Gość Geniek z Sieradza
Podawac jej lekarstwa w schowane w posilkach !

Gość brrrrrr
a może to świńska grypa!!! a ta chodzi i naraża życie innych!! głup;ią masz siore!

Ellinka a cóż Cię tak zdziwiło ? Temperatura wzrośnie w nocy . Jaki lekarz ma teraz dyżur w zwykłej przychodni w sobote i o takiej porze ? No chyba , że są jakieś wyjatki .:)

Gość dsrfdasrf
ludzie dzwonią z głupotami po pogotowie a jak jest zagrożenie życia to karetki nie ma :o skoro ma zdiagnozowaną grypę to pewnie ma też przepisane lekarstwa?

Gość dsrfdasrf
chyba że tobie się wydaje że to grypa bo ją bolą kości i kaszle :o a to mogą być równie dobrze objawy przeziębienia, którym o wiele łatwiej się zarazić :o