Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam 87878787

Gdzie ja znajde ??????????Prosze o pomoc!!!!!

Polecane posty

Gość Szukam 87878787

Witam:) Zaczne od tego ,ze pracowalam kiedys w UK.Poznalam tam super kolezanke mialysmy co dzienny kontak w pracy i po :) Kolezanka wracala do kraju ojczystego jakim jest Slowacja.Mialam jej maila i nr,tel Kartke z mailem zgubilam a numer tel.przepadl razem z moim tel. bo go zgubilam. Wiem jak sie nazywa ,nie wiem dokladnie gdzie mieszka mam tylko dane imie ,nazwisko Zalezy mi aby odnales kolezanke i odnowic kontak ona pewnie mysli,ze on niej zapomialam,ale ja zgubilam tel. Czy jest jakis sposob,zeby odnales ja w necie nie wiem moze jakos po danych dojde do mailoa adresu szukalam,ale moze sa jakies specjalne strony moze na Slowacji maja cos typu NK Czy istnieje sposob aby ja odnalesc czy ktos wie jak moze mi pomoc dziekuje

Gość riddddzz
to zapewne ona num nie zgubiła jak bedzie chciała to zadzwoni

Gość Szukam 87878787
nie zadzwoni bo ja zgubila telefon z numerem a ona miala wlasnie ten numer

Gość LadyMorgana33**
Na twoim miejscu poszukałabym jakiegoś forum poświęconego słowacji i zapytała o jakiś ichniejszy portal coś takiego jak nasza klasa,moze tym sposobem ja znajdziesz.Drugi sposób to napisać/zadzwonić do miejsca gdzie razem pracowałyscie moze będą mieli jej dane.

Gość wpisz jej imie i nazwisko
w google

Gość Szukam 87878787
dzwonila do poprzedniej pracy nawet tam bylam,ale moja byla szefowa powiedziala,ze absolutnie nie poba mi informacji bo to sa dane poufne.dobrze wie ,ze sie przyjaznilismy i wstredna cipa nie dala mi nic:O szukalam w google chyba jej nigdy nie odnajde😭