Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciscis

kaloryfer na brzuchu? - pytanie dla dziewczyn!

Polecane posty

Gość ciscis

Czy mając kaloryfer na brzuchu odrazu stwierdzacie ze owy mezczyzna duzo czasu spedza nad swoim wygladem ? no i ogolnie lubicie jak faceci maja kaloryfer ? czy troche was to drazni ? np. jak widzicie kogos na basenie z czyms takim.. gdzie wiekszosc jak wiadomo tego nie ma.. macie jakies inne zdanie o nim ? negatywne/pozytywne ?

Gość Mała_123
Mi tam sie podoba jak facet ma kaloryferek :) Lubie jak facet dba o siebie no ale bez przesady.

Gość ciscis
i jeszcze jedno pytanie wolicie jak facet ma kaloryfer żeliwny, miedziany czy aluminiowy?

Ja mam kaloryfer i nie sądzę, że przez spędzanie dużo czasu nad wyglądem. Jest to efekt ćwiczeń. Zależało mi na sile, wytrzymałości a kaloryfer to tylko efekt powyższego ;)

Gość Ups...........................
kaloryfer jak najbardziej :-) , dużo przyjemniej spojrzeć na kaloryfer niż na mięsień piwny :-(

Gość ciscis
ktoś się podszył... nie mówie tu o napakowanym facecie.. spędzam dziennie okolo godziny na cwiczenia.. a mysle ze nie jest to duzo. cwicze nawet dla lepszego samopoczucia.. jak i zdrowia ;)

Gość ciscis
@quest o to wlasnie chodzi. nie biore zadnych odzywek itd. cwicze dla siebie.. zeby lepiej wygladac a nie jak jakas miernota. no a jak wiadomo jak sie cwiczy to i kaloryfer sie pojawi. takze ciekawi mnie jakie dziewczyny maja opinie na ten temat. czy jak zobacza owego faceta to odrazu jest skreslony bo mysla ze sprzedam duzo czasu nad swoim wygladem czy tez nie.

Mnie to samo motywuje. Głównie dążenie do lepszej formy, samopoczucie i odstresowanie sprawiają, że lubię systematycznie ćwiczyć. Mocny brzuch jest bardzo przydatny i na przyszłe lata występuje mniejsze ryzyko bólów kręgosłupa, lędźwi

Gość szklanapogoda
mi sie bardzo podoba:) jest sexy i uwazam jak kotos wyzej juz stwierdzil ze lepiej na kaloryfer jak na miesien piwny patrzec ;) przynajmniej widac ze facet dba o siebie.

Czy ja wiem czy akurat przez to skreślają. Lepiej chyba tak wyglądać i mieć konkretną kondycję niż być jak tucznik który ledwo się rusza.

Gość ciscis
no ja wiem że lepiej tak wyglądać i mieć kondycję ;-).. ale jak widać.. większości się podoba, no ale oczywiście są wyjątki..

Gość ciekawaawa
kaloryfer dla większosci jest w porządku, świadczy o tym, że o siebie dbasz, ale mnie osobiście podobają sie miśki, a brzuch to ma być miękiki brzuch :P

Nie wiem ja ćwiczę dla siebie, a nie dla kogoś ;), więc po co martwić się wyjątkami

Gość ciscis
chodziło mi czy będę jakoś inaczej postrzegany poprzez pryzmat mojego brzucha czy też wyglądu... (efekt ćwiczeń).. teraz już wiem:)~ dzięki w każdym bądź razie dziewczyny.. no i Quest. XD

Gość afdklnaslj
Jeśli mężczyzna jest umięśniony i do tego ma kaloryfer (nie mówię tu o takim przesadnie wyzdobionym facecie, bo to mnie nie kręci) to takie coś jest cudowne. Każdej dziewczynie chyba się podoba facet, który ma coś w tym stylu. Nie wiem, co w takim razie chłopacy myślą o dziewczynach, ale ja mam kaloryfer lekki oczywiście, a mam go przez to, że trenuję lekkoatletykę i często w ramach wzmocnienia mięśni bywam na siłowni i myślę, że to nic złego. pozdrawiam

Gość gość
Polecam zainwestować w odpowiedni suplement. Osobiście stosowałem largomass, który pomógł mi zwiększyć masę mięśniową podczas intensywnych treningów.

Gość gość
Jestem facetem, ale znam twój, bo też do niedawna nie lubiłem się pokazywać na wszelakich basenach. Ostatnio postanowiłem jednak to zmienić i póki co idzie mi dobrze, bo ćwiczę na podstawie tych planów: http://www.menshealth.pl/atlas-cwiczen . Jak myślicie, któreś z tych ćwiczeń pomoże mi zamienić bojler na kaloryfer? :D

Gość mczay
@gość - jaki masz stosunek do odżywek? Natknąłem się na nie w ofercie sklepu internetowego https://glutamina-odzywki.pl/producent/trec-nutrition/ - czy uważasz, że mogą mi zbudować moją upragnioną sylwetkę? Wiem, że wiele osób ćwiczących na siłowni zażywa je - tylko czy są niezbędne?

Gość gość
sześciopak na brzuchu u chłopaka to podstawa... ale ważna jest też reszta klaty... powinna mieć kształt litery V, wcięta w talii i szeroka w ramionach... do tego ładne bicepsy i plecy. Bez tego nie ściągajcie koszulek!

Gość gość
Lepszy bojler bo przynajmniej nie ma tylu żeber i więcej ciepła daje.

Gość gość
szczęściara ze mnie, bo mój chłopak ma właśnie taką klatę V jak z kaloryferem. uwielbiam jak codziennie sciaga koszulke :)

Gość gość
No kaloryfer jest git kiedys znajomy sciągł golf a tam tablice od opla porazka mily był tyle z kłamiec ćwicz dalej i sie rozwijaj moze bedziesz mial cieplo w calym domu.eghehe

Gość gość
Niedługo znowu sezon grzewczy. Trza wyhodować coś co nie.

Gość gość
Facet z kaloryferem to facet dbający o siebie, a więc facet zdrowy i męski, oczywiście że mi sie tacy podobają najbardziej. https://cutt.ly/rw3UM

Gość gość
obowiazkowo

Gość gość
moj chlopak ma piekna klate piersiowa, moglby byc modelem. Zawsze jak mu karzę zdjąć koszulke, to na widok robie sie wiglotna :) uwielbiam go tez smyrac po kracie na brzuchu :)