Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia coruni...

PIELUSZKI GAGA - JAKIE SA ?

Polecane posty

Gość mamunia coruni...

WITAM ! Widzialam w tesco pieluszki GAGA - czy te pieluszki sa przewiewne czy ceratowe ?

Gość defrtgyhuji8
Nie wiem. Ja używam fioletowe Tesco i są super ! Nie przeciekają, nie uczulają dziecka, są przewiewne bo nie mają ceratki tylko fizelinkę . Sa podobne do Pampers.

chodzi o DADA z biedronki to sa jak papmersy fifi sa z ceratka my je używalismy i dla nas rewelacja

Gość nie o dada
też dziś widzialam te gaga i sie zastanowiłam - chyba wcześniej ich nie było nei??

Gość marlut
właśnie kupiłam.założę juniorowi na noc i dam znać.

Gość marlut
aha,nie są ceratowe.są takie jak dada z biedronki ,ale tańsze ok 5zł.

chłona bardzo fajnie, ale jakos dziwnie smierdza po zmoczeniu:/

Gość marlut
są w porządku,takie jak dada z biedronki.

Gość RAMCIA24
SA NAPRAWDE SUPER .SA PRZEWIEWNE NIE UCZULAJA I SA W MIARE TANIE

Gość ja juz je kupilam
ja je kupilam i sa nawet oki pamapresy - oryginalne sa przereklamowane - tak samo maja cerate tylko pokrytą cieniutka warstwa flizeliny z obrazkami i my za to takie pieniadze placimy. tansze nie maja tej powloki i dlatego sa tansze. roznia sie tez gruboscia. nie mam nic przeciwko pieluszkom z tesco czy biedronki, a nwet rossman na fajne po co od razu papmpersy za 55 zl. ja jestem zadowolona z tych tanszych odmian pieluszek. a gaga to podrobka pampersow - flizelina, obrazki, a nawet sciagacz przy zapieciach sa bardzo podobne... jak dla mnie oki http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8990991

Gość sdfgbhn
Właśnie kilka dni temu kupiłam te GAGA. Do tej pory córcia używała fioletowe Tesco. Teraz zmienili szate graficzną i są zielone. Wracając do tych Gaga; zapłąciłam za paczke 26,99 . U Was tez taka cena ? Przetestowaliśmy i musze stwierdzić,ze są ok. Nie odparzają, po nocy granulat się nie wysypuje, nie przeciekają. Maja zapach jak inne. Mają ściągacz na pleckach i kupka nie wycieka. Nie jest źle ! Są tańsze o kilka zł od tych fioletowcyh tescowych.

Gość sdfgbhn
Ja za rozmiar 5 junior, chyba 52 szt zapłaciłam 26,99

Gość a gdzie można je kupic
?

Gość aha juz widzę
;)

Ja wczoraj kupiłam i zobaczymy. Używamy tych fioletowych tesco ale wczoraj nie było ani jednej paczki wiec wzięłam te gaga tak trochę w ciemno. Mam nadzieję, ze będą ok. Kosztują grosze w porównaniu do pampersów- 26 zł za paczkę.

aa teraz doczytałam, że fioletowe są zielone... no to sobie mogłam szukać :D:D:D:D A jeszcze 3 tyg temu były fioletowe.... :P:D:D:D

Gość myszka bo na forum należy
CZYTAĆ, a nie słuchać:O tutaj nic nie usłyszysz:O pierwszy post się kłania laska jak wół napisała, że w Tesco

Gość no wolno tak samo jak mnie
wolno zwrócić ci uwagę, że na forum należy czytać, a zatem PATRZEĆ, a nie SŁUCHAĆ:P

Gość ale spoko rozumiem
gdy się człowiek trawy najara, to często słabo widzi, a przy tym słyszy różne dziwne rzeczy:P

Kupiłam jakiś czas temu opakowanie za 26,99. Miękkie, chłonne i wygodne ale okropnie cuchną - jakimś rozpuszczalnikiem...Dla nas nie do przyjęcia - córka ma AZS. Po dwóch dniach dostała odparzenia. Oczywiście nie twierdzę, że to na pewno przez te pieluszki, ale na wszelki wypadek przestałam ich używać. Dla dzieci bez problemow skórnych jak najbardziej ok.

Gość ewamamuska
ja mam2 dzieci 2 latka i roczek uzywalam wszystkich pampersy owszem sa dobre ale gaga tez nie są złe jedna ruznica to grubosc a tak poza tym nawet wygladają podobnie dzieci nie mialy nigdy zadnych uczulen i sa o wiele tansze przy dwojce dzieci zamiast 100 zł wydaje 55 polecam

Gość dfghjk
Ja kupiłam raz i nie jestem zadowolona. Jednak sprawdzone są te fioletowe a teraz zielone ! :)

ciekawe jak te gaga rozmiar 2 kupilam dada 3 i sa za duze jeszcze corka ma 5 kg, ale i 2 sa jakies za male zastanawiam sie czy z innej firmy rozmiar 2 beda inne, chodzi mi o gaga?

Gość Anna Aleksandra
Kupiłam i córka zużyła. Nie są złe :) Nie przeciekała, ale zdarzało mi się czuć zapach moczu z pieluchy co się przy innych jednorazowym (Pampers, Huggies) nie zdarzało. Niemniej jednak - złe nie są :)