oewonga 0 Napisano Listopad 6, 2019 Dnia 2019-10-25 o 18:22, Gość Lonas napisał: Słuchajcie, podbijam wątek, może ktoś z Was poratuje. Zastanawiam się nad niewielką pożyczką w Wonga, tylko ktoś z Was może powiedzieć, czy jej koszt to faktycznie 10zł? Chodzi o pierwszą. Witam! Lonas, każdy nowy Klient może ubiegać się o pożyczkę krótkoterminową w wysokości od 50 do 1500 zł na okres od 1 do 60 dni (koszt tej pierwszej to faktycznie tylko 10zł). W naszej ofercie mamy także pożyczkę ratalną w kwocie do 20000 zł na czas do 60 miesięcy. Przy każdej kolejnej pożyczce krótkoterminowej dostępny limit może wzrosnąć nawet do 2500 zł. Przykładowe RRSO i wszelkie koszty pożyczki można sprawdzić na naszej stronie www.wonga.pl w momencie składania wniosku. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią: - telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub - poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomek | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonas Napisano Listopad 15, 2019 A jakie dokumenty są potrzebne, żeby wnioskować o pożyczkę u Państwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oewonga 0 Napisano Listopad 25, 2019 Dnia 2019-11-16 o 00:52, Gość Lonas napisał: A jakie dokumenty są potrzebne, żeby wnioskować o pożyczkę u Państwa? Witam! Lonas, jako nasz nowy Klient możesz ubiegać się o pożyczkę krótkoterminową w wysokości od 50 do 1500 zł na okres od 1 do 60 dni (koszt pierwszej to 10zł) lub ratalną w kwocie do 20000 zł na czas do 60 miesięcy. Przy każdej kolejnej pożyczce krótkoterminowej dostępny limit może wzrosnąć nawet do 2500 zł. Przykładowe RRSO i wszelkie koszty pożyczki można poznać na naszej stronie www.wonga.pl w momencie składania wniosku. Aby złożyć wniosek o pożyczkę w wonga.com niezbędne jest posiadanie ważnego dowodu osobistego. Podczas wypełniania wniosku poprosimy Cię o podanie numeru telefonu zarejestrowanego w sieci komórkowej działającej na terenie Polski. To wszystko co będzie nam potrzebne. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią: - telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub - poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomek | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrontex 0 Napisano Listopad 6, 2020 ja mam propozycję - wypełnianie płatnych ankiet dla panelu badawczego. Ankiety otrzymujesz na maila. Ankiety będziesz otrzymywać na różne ciekawe tematy, a jako wynagrodzenie za Twój czas otrzymasz do wyboru m.in. przelewy min. 50 zł, doładowania tel., gadżety reklamowe i in. Rejestracja na stronie ——> https://www.ankiety.net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sisii77 1 Napisano Kwiecień 21, 2021 Spoko jest Lombi.com , nie wiem czy znacie. taki lombard online. Cos jak vinted ale sprzedac można sprzet, biżuterie itd.Rejestrujesz sie, wysyłasz fotki przedmiotu, opisujesz i gotowe. Do mnie szybko oddzwonili, ustatliliśmy warunki odbioru przedmiotu i gotowe Ekspresowo. Wilk syty i owca cała. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach