Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looolka

chyba zrobiłam głupstwo

Polecane posty

Gość looolka

Rok temu zerwałam z facetem, od tego czasu z nikim nie byłam ani w związku ani w łóżku. \mój były czasem do mnie dzwonił, ale nie chciałam się z nim spotkać. \\wczoraj przez przypadek spotkaliśmy się i zaprosił mnie do siebie tak sobie pogadać. \kiedy już po kawie piliśmy wino on nagle zaczął mówić, ze nadal mnie kocha ze chce ze mną byc. zrobiło mi się głupio ale powiedziałam mu szczerze ze już nie kocham go. Mimo wszystko skończyło się w łóżku , kochaliśmy się do 2.00 w nocy i był to najlepszy nasz seks. Niestety on odebrał to jako powrót do niego. Teraz mam wyrzuty sumienia ze dałam mu nadzieje ale jak przypomne sobie ten seks i to lizanko, które mi robił to mam ochote na jeszcze.... sama nie wiem co robić...

Gość marataka123
To spotykajcie sie jako przyjaciele i uprawiajceie seks skoro sprawia to wam przyjemność

Gość looolka
Jestem wściekła sama na siebie, miałam już chyba dzisiaj z 10 telefonów z prośbą o spotkanie, tłumaczyłam że to już nie miłość ale nic to nie daje a njgorsze jest to że zgodziłam się z nim jutro spotkać ze względu na seks. Nie kocham go ale seks był zajebisty i mam nadzieję jutro na to samo!!!

Gość dziwne to wszystko
swietny seks a nie chcesz faceta? zapewniwm cię, ze o wiele jest gorzej, gdy spotykasz się z kims wspaniałym pod wzgledem charakteru, ale absulutnie nie pociaga cię fizycznie