Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziulaZZGORA

PROSZE O INTERPRETACJE SNU - WAZNE!DZIEKUJE!

Polecane posty

Gość MadziulaZZGORA

Moje sny bywają bardzo realistyczne.Śnię często i także zazwyczaj po takich snach jestem wyxczerpana i wcale niewypoczęta. Dziś śniło mi się,że przesuwałam się (tzn jakby jechalam i ) z daleka widzialam piekny cmentarz, stary, z wielkimi ,ogromnymi wrecz drzewami, slonce przeswitywalo pomiedzy nimi. Postanowilam tam pojsc.Niby to bylo moje miasto ,a jednak nie moje. Poszlam na cmentarz, chodzilam pomiedzy alejakmi i szukalam grobu od rodziny, z kim chodzilam i palilam swieczki po calym cmentarzu, a pozniej zobaczylam grob mojej babci, jakby zmarla przed chwila (byl kopczyk ziemi, wience).wzielam jeden wieniec i szarfe do reki i zaczelam czytaci zaczelam bardzo, bardzo plakac. bylo mi bardzo smutno. co to oznacza? dziekuje za odpowiedz.

Gość a mi sie śniły
wylatujące zęby i mój stary który pijany wpadł do wrzątku

Gość Purpurowa Orchidea
Mam własną interpretację snów. Kiedy śni mi się cmentarz oznacza to, ze nastąpi jakieś wydarzenie w moim życiu, które zapoczątkuje zasadniczą zmianę. Moim zdaniem Twój sen był dobry, bo wszystko przyśniło Ci się bardzo ładnie: piękne, stare drzewa, zapalałaś świeczki. Jesteś wrażliwą osobą. Być może, że Twój sen jest reminescencją niedawno obchodzonego Święta Zmarłych, a fakt, że grób Twojej babci był jakby świeżo usypany oznaczać może, że zatęskniłaś pod wpływem 1 listopada za nią. Wszystko to, cokolwiek by to nie było, jeśli jest czyste, ładne zawsze dobrze wróży.

Gość ........////////////////.....
polecam ezoforum.pl tam ktos Ci zinterpretuje Twoj sen. jak dla mnie to sny z piatku na sobote sie spełniaja-chyba ze komus o nim powiesz to wtedy bedzie na odwrot.

Gość MadziulaZZGORA
ale ja nie bylam tam zbytnio szczescliwa. bylam w jakims domu, szukalam czegos, jakis chlopak byl...kuzynka...

Gość ja sie nie znam a szkoda

Gość to mi się sprawdza
cmentarz to okres stagnacji w życiu...

Gość MadziulaZZGORA
dziękuję.ja się także nie znam,ale ogólnie ten rok jest okropny. nie jestem juz z facetem, nasz zwiazek trwal kilka lat, koniec nastapil w lecie... to moj wstretny charakter do tego doprowadzil.do tego nie mam pracy, nie mam niczego, nie wiem co chce robic w zyciu...wczoraj bylam przy torach,.. plakalam ,chcialam z soba skonczyc. wszystko sie nie udaje. chce isc na taki a taki kurs, to nie moge, bo juz sie zaczal, nie ma pracy, w domu matka mi powtarza,ze umrze ze swiadomoscia, ze nie moze na mnie liczyc...

Gość ezoforum tam ci pomoga chyba

Gość ja nie z ezo....
....moja babcia mawiala..ze, sen o lzach to radosc... ja mysle ze Listopad nastraja cmentarnie..:P a jeszcze sobie "dospiewamy"..ze nas tez czeka to.. i tam...snimy..bo czesto rozmyslamy,a naszymi refleksjami nie mamy ochoty dzielic sie z przyjaciolmi...bedzie dobrze...usmiechnij sie..🌼