Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradziCZYnie

jak myslicie taki FACET zdradzi ??????????Czy niee

Polecane posty

Gość zdradziCZYnie

Jak myslicie czy przecietny zdrowy;) facet (dosc przysojny) 22lat zdradzi swoja partnerke (razem 3 lata) podczas wyjazdu 2 miesiecznego za granice z kolegami ?? tak lub nie

Gość cafeteriuszka
TAK

Gość zdradziCZYnie
cafeteriuszka--dlaczeo tak uwazasz???

a skąd my mamy to wiedzieć?:) Facet jak facet moim zdaniem prędzej czy później każdy zdradzi, sorry ale moje zdanie jest takie, że jeśli facet nie zaradził nigdy lub do tej pory to tylko dlatego, że nie miał okazji:P

Gość zdradziCZYnie
no ja mysle podobnie do ciebie tylko chcialam wiedziec jakie jest wasze zdanie ?? no ten facet to swiety nie jest ..niby nigdy nie zdradzil (jesli chodzi o sex) ale podrywal jakies panny a nawet sue z 1 z nich spotkal kiedys...to bylo juz dawno bo rok temu no aleeee..:o

Gość cafeteriuszka
bo ZADNEMU facetowi nie mozna ufac-przekonalam sie o tym na wlasnej skorze ze nawet jak sie sadzi ze zwiazek jest wspanialy, to nie ma to nic do rzeczy. nie twierdze ze musi zdradzic ale jest wielkie prawdopodobienstwo-pokusy, koledzy itp. wyglad chlopaka nie ma tu nic do rzeczy-zawsze znajdzie sie taka ktorej moze wpasc w oko bo sa rozne gusta. wiem ze w mojej wypowiedzi strasznie generalizuje facetowi zaraz zjedziecie mnie od podstaw ale autorka zalozyla temat wiec sie wypowiedzialam co o tym sadze

Gość sasha fierce
nie da się tego określić wiedząc o facecie tylko tyle, że jest przystojny i ma 22 lata :) ale prawdopodobieństwo zaistnienia takiej sytuacji jest większe... no i koledzy :)

wiesz niema złotego srodka ale lepiej nie myślec co by było gdyby bo moze sie to stać obsesją i wtedy nawet jak jest ok to i tak mu nie uwierzysz i wtedy to moae być problem

Gość zdradzi jak nic
Faceci tak maja... co z oczu to z serca.

Gość taki tam jeden__
jak lubi tez chlopcow to jest ryzyko ze zdradzi z kolegami :P

Gość zdradziCZYnie
sasha fierce--troche go opisalam w poscie wyzej ...

jak facet chce zdradzić to nic go nie powstrzyma musisz go znać i wiesz naco go stać

taka natura facetów :P ale to nam kobietom się dostaje kiedy zdradzimy wtedy jestesmy obsypywane epitetami a jak facet zdradzi to ok

Gość nie lubi chłopcow

Gość oczywiście że ...
zdradzi ... Myślę, że już zdradził ...choć oficjalnie nazywa się "spotkał tylko"

no ale nie mierzmy wszystkich jedna miarą to krzywdzace moze sa gdzies uczciwi co nie zdradzają?;)

cieślik ha ha ha ha ale się uśmiałam masz poczucie humoru:) Takich facetów nie ma!

Gość oczywiście że ...
istnieją .... impotenci zdradzają tylko myślami ,... :P

Gość mikkaaa
tu kiedys wypowiedzial sie wlasnie facet ktory byl bez swojej kobiety dlugo za granica tak : " jestem tu sam to po co mam gruche walic(zaspokajac sie reką:) ), skoro moge wyrwac jakiegos kołtuna ( puszczalska dziweczyne) ktorego imienia nawet nie bede chcial znac, i zrucham sobie, a moja kobiete kocham i jest ona na cale zycie" wiec...mysle ze moze zdradzic, faceci tak do tego podchodzą...

widzisz bo dla faceta seks to coś innego niż dla kobiety. Dla nas to bliskość, uczucie, bycie razem w intymny sposób itp a dla nich seks to seks.

Gość oczywiście że ...
Widzisz autorko nie jest źle ... Twój facet będzie obracał różne kołtuny tylko... :P a może nawet Ci jakieś niespodzianki przywiezie ... P.S. Zakup Encyklopedii Chorób Wenerycznych ... to świetna inwestycja ... wydaje mi się ... :P