Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajakaspotargana

kurcze jak ja zazdroszcze niektorym kobietom

Polecane posty

Gość takajakaspotargana

sa takie zawsze ladnie uczesane, ulozone itp. ja dzis przejzalam sie w witrynie sklepowej i co widze potargane wlosy(mam cienkie proste jak drut i byle wiatr zawieje i kazdy w inna strone) czerwony nos, przekrzywiony kaptur itp

przekrzywiony kaptur? od kurtki? Jak chcesz mogę ci poprawić o i widzisz już jest lepiej:)

Gość takajakaspotargana
ale to nie chodzi tylko o ten krzywy kaptur. dochodzi dotego czerwony wlos, rozczochrane wlosy i calosc wyglada zalosnie

Gość drfgehtjr
czerwony włos.?? :D

Gość kochana ja naleze do tych
zawsze uczesanych i idealnie umalowanych to nic trudnego a nawet jak masz cienkie wloski mozesz dodac im objetosci wizualnie dobrze utrwalic albo dobrac ładna czapeczke i juz nie beda tanczyły z wiatrem:)

Gość kapelutek sobie zakup

Gość takajakaspotargana
w dodatku mam łyse prześwity na czubku głowy :-( popsute zęby krzywe, duży nos ciągle czerwony, nieświeży oddech i sadło na brzuchu, bladą skóre i pryszcze na plecach, ramionach, dekoldzie

Gość maturka4
No i jeszcze dodaj, że w tej potarganej głowie też pusto. Dlatego wiatr tak hula

Gość ja nie rozumiem czemu
Jak ktoś ubolewa nad tym że jest nieatrakcyjny to odrazu sie mowi ze jest pusty i głupi?Nie badzmy zakłamani przeciez ludzie bardzo zwracaja uwage na wyglad,1 wrazenie bardzo sie liczy...jezeli to jest jedyny problem danej osoby to ok cos jest nie tak ale jesli jest to problem jeden z wielu to ok normalne jest posiadac kompleksy.To jest bardzo konstruktywne nie potepiajcie wszystkich za wszystko!!!

Gość takajakaspotargana
oczywiscie mialo byc ze czerwony nos a nie wlos. z tymi zebami sadlem i tp to oczywiscie podszyw. dbam o wlosy ale jak je zlakieruje to wygladaja jeszcze gorzej zwlaszcza w taka pogode jak jest obecnie.

Dlatego ja się nigdy nie przeglądam w witrynach sklepowych ani w niczym innym na mieście i nie mam problemu. :P