Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracowniczka biura promocji

mam 35 lat i pracuje ze studentami, pomocy

Polecane posty

jak z nimi mam żyć ? czy ci ludzie w wieku 20-25 lat chcą rozmawiać z taką osobą jak ja czy trzymać sie na uboczu ? proszę o rady :-)

nie znam ich zbyt dobrze ale co mam z nimi robić ? np jak oni sobie rozmawiają to dołączyć się czy oni nie chcą ze mną gadać bo uważają że stara baba jestem ? co myślicie ? :-)

ich jest 10 osób młodych bez rodziny a ja jedna w innym wieku, jak mam z tym żyć ?

Jeju ja pracuję z osobami w wieku 20[ 25 lat. I jakoś rozmawiamy normalnie. bloker masz rację, nie tylko gadac chca

taka jedna studentka na przywitanie zachowała się jakoś dziwnie zgryźliwie, powiedziała do mnie -przepraszam cię ale ty już chyba studentką nie jesteś ? czy myślicie że chciała mi dogryźć czy normalnie zapytała ? co sądzicie ? :-)

czy uwazacie że kobieta 35 lat może podobać sie studentowi ? na serio ? :-)

Gość baba jagaa
przyklad moich kolegow studentow pokazywal, ze moze sie podobac

no ale przecież mają swoje młodsze koleżanki w pracy więc nie wiem czy powinnam konkurować :-) ale temat schodzi na seks a ja pytałam o cos innego , jak pracować z tymi ludźmi , czy oni chcą mojej przyjaźni ? czy mam trzymać się na uboczu i nie wtrącać się do ich życia ?

pracowniczka biura promocji, jeśli dla Ciebie kryterium doboru przyjaciół czy znajomych jest wiek, to trzymaj się na uboczu jeśli sądzisz, że są za młodzi dla Ciebie. Mam koleżanki w moim wieku (32l) studiujące typowo męski kierunek z 24 letnimi studentami i jakoś nie narzekają na nic... no może na bezpośrednie propozycje bzykania troszkę ale i tak uważają to za miłe ;) SamantaFox, powody są następujące: 1) widziałem Twoją fotę (i już domyślam się skąd pomysł na nick) ;) 2) czytałem wiele Twoich wypowiedzi na forum. Połaczenie ww. czynników wskazuje na duże powodzenie w każdej grupie wiekowej :)

Gość baba jagaa
przyznaj sie, wpadl Ci w oko jakis przystojny student i chcesz wiedzec, czy masz u niego szanse ;) jesli chodzi o wiek prowadzacego zajecia na studiach, to chyba im mniejsza roznica wieku, latwiej jest sie dogadac, prawda?

:-D mam męża więc bez przesady, nie będę molestować studentów bardziej mi zależy żeby pogadać ale nie chcę ich peszyć swoją obecnością jako osoby starszej

Gość baba jagaa
pracowniczka biura promocji, sorry za podejrzenia, chyba za dlugo siedze na Kafe... 35 lat to nie jest wiek osoby starszej, powodzenia :)