Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikaaaaaaaa

belissa

Polecane posty

witam chciałabym się dowiedziec co sądzicie o tabletkac belissa na poprawe kondycji włosów,paznokci i skóry. pomógł Wam? po jakim czasie zauwazyliscie poprawę? ja łykam od tygodnia,ale widze narazie tylko poprawe w paznokciach. zdecydowanie szybciej rosną i są twardsze ale najbardziej mi zalezy na poprawie kondycji włosów. czekam na wasze opinie. pozdrawiam

Według mnie najlepszy produkt jaki jest na rynku. Ma najlepszy skład i cenowo nie wychodzi tak tragicznie, a przy tym jest skuteczny. Poprawa po tygodniu, ale zależy jak bardzo zniszczone masz włosy i paznokcie. Jeśli nosisz długie włosy,wypadają ci i do tego są rozdwojone to radzę ściąć na krótko.

Gość misslady87
uwielbiam ja! dzieki niej paznokcie moje sie wzmocnily! Mam je dlugie i piekne, skora tez tak jakby jakas inna, super zestaw witamin i nie droga jest!!! Jem ja co 3 miesiace:) Polecam!!!

włosy ścięłam z długich na krótkie,a do tgo często podcinam,bo sa w tragicznym stanie.. wypadają garściami,aż mnie to doprowadziło do łez,bo nie mam ich za dużo. po prawie 2 tygodniach widze poprawę w nich.. nie wypadają az tak bardzo-a możliwe jest,że i się tak szybko nie przetłuszczają?

Gość możliwe to jest

Gość może i mozliwe ale to
zalezy od przyczyny tego przetluszczania i od orgaznizmu,kazdy ma inny i na co innego reaguje.

dokładnej przyczyny nie znam ale cieszy mnie efekt:) a swoim paznokciom to się nadziwić nie moge i napatrzeć na nie;):D