Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

uwazam że wyglad jest wyznacznikiem

Polecane posty

Gość

szcześliwosći życia człowieka :(

Gość lubisz mnie

Gość
lubie :( człowiekowi brydkiemuy nic sie nie chce no nie ? a ładni maja zapał do wszystkiego i są radoscni i weseli bo mają sie z czego cieszyć :O

Gość
no :( juz mi sie odechciało imprezy , a przed chwila koleżanka dzoniła , pewnie zeby gdzies wyjsc :( 😭

Gość a mi mówia ze jestem
bardzo ładna,męzczyźni bardzo zwracaja na mnie uwage ale ja jestem za to innego zdania wiec mam doła wiec Twoja teoria sie nie sprawdza

Gość na dodatek wyłaczył mi sie
mózg i napisałam kompletnie nieskładne zdanie,przepraszam:(

Gość
w przypadku brzydkich sie sprawdza u tych ładnych moze nie zawsze, zreszta nie wiem :( mne juz na maksa wzieło :( ide poryczeć :( 🖐️

Może nie tyle jest wyznacznikiem, co bardzo ułatwia i uprzyjemnia życie. Tak naprawdę, to chodzi o uśmiech, bo ludzie jak widzą, że jestes wesoła i uśmiechnięta to do ciebie lgną, nie zwracając uwagi na odstające uszy, czy chude łydki. A jak jesteś poważna, smutna i niesympatyczna to jesteś samotna. Problem w tym, że ja jestem i brzydka i nie często się uśmiecham, to już całkiem przegrałam:O

Bycie ładnym także ma swoje mi minusy :D - Mówię Ci ! :P dużooo minusów :P

Gość PRZERWA WEJDZ NA GG

Gość PRZERWA WEJDZ NA GG

przerwa jest: 1) ładna 2) nie ma małych tzytzków 3)nie ma kompleksów moja opinia wynika z obserwacji, przestała być wiarygodna tak jak kiedyś. Ma przyjaciół na kafe co oznacza, że pokazała fote mają jej gg czyli się "przyjaźnią". Gdyby była brzydka itp. to nie wchodziła by w jakiekolwiek znajomości z ludźmi z kafe! No:P

ja mam jej gg które kiedys podała publicznie na kafe ale swojego zdjecie mi niee pokazała :O

A ja uważam, że ten jest szczęśliwy kto siebie akceptuje i równocześnie jest akceptowany przez otoczenie. Gdy równowaga między jednym i drugim zostaje zachwiana to zaczynają się schody.

Gość fds33
bzdury . Piekni ludzie tez czasem sa niezadowoleni ze swojego wygladu .

No dokładnie. Ktoś piękny nie koniecznie musi siebie akceptować. Nie brak przecież pięknych dziewczyn zapatrzonych w swoje drobne wady Może też być na odwrót. Ktoś jest przeciętnej urody, natomiast myśli o sobie atrakcyjnie i jest mu dobrze z tym :)

Gość fds33
ja znam mnostwo brzydkich ludzi pewnych siebie i pieknych , ale mniej pewnych siebie . Brzydcy, ale pewni siebie : Frytka , Jolanta Rutowicz . Trudno znalezc ladna osobe tak pewna siebie jak niektore pasztety wiejskie .

Gość przerwa dam ci
nieziemski sex