Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiat24

Kolega z pracy...

Polecane posty

Mam problem kolegą z pracy...temat pewnie nudny, juz przerabiany tysiące razy, nic nie poradzę, że mnie też to dopadło. Nie chcesz - nie czytaj, nie odpowiadaj, nie komentuje... Jestem mężatką- niby wszystko jest ok, super, jestem szczęśliwa z mężem, ale...no właśnie jest małe ale...a właściwie jest jeszcze On- starszy ode mnie o 4 lata- zawsze o takim marzyłam, poważny, stanowczy - taki męski... nie wiem, czemu, ale stale o nim myślę, jest w mojej głowie przez cały dzień w pracy, w domu, na zakupach...jest w nim coś wyjątkowego- nie umiem nazwać tego co o nim myślę, czuję- to nie jest chyba miłość, nie wiem sama... mało tego, nie wiem nigdy nie zastanawiałam się co on sądzi o mnie...jakoś podświadomie wydaje mi sie, że On może mysleć o mnie tak samo... jak sie tego pozbyć? przecież mam kochającego męża, mam wszystko, a jakbym nie miała nic...bo nie mam Jego...coraz częściej myślę, co by było gdyby... nie umiem przestać...potrzebuję komuś się wygadać...potrzebuję rady, jak nie myśleć, jak zapomnieć...

Gość To chwilowe zauroczenie
Uwierz mi, to minie. Obudź sie, zanim bedzie za pozno.

Gość .O.N.A.
podaj link..