Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdxgt

panowie, jakiej długosci włosy

Polecane posty

Gość tdxgt

lubicie u swojej kochanki najbardziej?

Gość kierowca prezydenta
do pupy i ciemne

Gość rysre
ej no, jest chyba Was tu troche wiec sie wysilcie i napiszcie jedno słowo NA TEMAT; kierowca prezydenta - dzięki;)

Gość kierowca prezydenta
jakie masz ty wlosy

Gość rysre
do łopatek ciemny blond wiec nie w Twoim typie:P

W moim guście są kobiety z długimi włosami. Generalnie im dłuższe tym lepsze, chociaż wszystko ma swoje granice. Kolor jest bez znaczenia, ale moją uwagę szczególnie zwracają brunetki i ognistowłose. Oczywiście wszelkie owłosienie poza tym na głowie jest raczej niewskazane.

Gość kierowca prezydenta
rysre na pewno sa sliczne, a czy to moj typ ?

Gość kierowca przydenta
kant dupy na pewno sie podobaja twoje wlosy gosciom

Gość adaskost
zdecudowanie dłuzsze...:)

Gość _Misiek_
Im dluzsze tym wiecej z nimi roboty, ale efekt wizualny jest wspaniały. Ciemne włosy, najlepiej czarne. Moja znajoma ma wlosy takiej długosci że gdy je rozplecie to sięgają niżej niż mini spódniczka.

ja wole dłuższe :) chyba że dziewczyna z krótkimi ma fajna fryzurę to takie też zaakceptuje bez problemu ;)

króciutkie drapią po twarzy jak się moja Pani niedokładnie ogoli to po minetce chodzę z odrapaną japą więc wolę albo długie albo bezzzz :)

Gość odpowiadam...
Takie, żeby przy oralu do zębów nie wchodziły! A najlepiej depilacja całkowita.

Gość kwarantannna
Mnie zadziwia, jak różnie kobiety i mężczyźni odbieraja dlugie włosy. Kobiety zwykle są zdania, że takie naprawde długie wlosy to tylko jak są naprawdę dobrego gatunku, bo inaczej wiszą smetnie jak strączki. A u facetów - czasem jakiś kolega mi pokaze na laskę "patrz jakie ma zajebiste włosy" i jedyne, co tam widzę zajebistego, to długość, bo tak poza tym to wiszą smutno, trzy na krzyż. Ale chłopom to wystarczy :) To chyba jakis archetyp - im dłuzsze tym lepsze, bo można za nie zawlec do jaskini

Gość bo panny mają taki
osąd rzeczywistości że szok. To wszystko przez to że jesteście dla siebie nawzajem takie krytyczne. Najlepszą akcję wspominam kiedyś przy oglądaniu z babcią (której złożyłem wizytę) programu jaka to melodia. Pokazują laski z chórku, wszystkie trzy niezłe dupki, a moja babcia "ta druga to wygląda koszmarnie, bo ma takie proste ramiona. Kto to widział, ładna kobieta powinna mieć opadające ramiona". A ja w duchu mało zawału ze śmiechu nie dostałem :D Jakby któryś facet zwracał na takie rzeczy uwagę ;)

Gość aeyragzwes
krwawa miazga:D:D:D:D sie usmiałam... chyba tematu nie zrozumiałes...:P

ja mam do pasa, bo są za gęste i za grube na krótkie i nie wiem, dlaczego dopasowywać swój wygląd do zdania jakiegoś mężczyzny, który będzie, albo i nie, który sam mym ideałem nie jest a ja mam wyglądać jak siep i czuć się średnio :O a już na pewno dostosowanie się do upodobań paru panów z kafe to idiotyzm