Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w rozterceee

Faceci, podobaja wam sie dziewczyny z takimi nosami? FOTO

Polecane posty

Gość dziewczyny z takimi
noskami sa bardzo satysfakcjonujace w lozku

Gość jaki pomarańcz buraku

Gość w rozterceee
na żadnym z tych fot nie ma mnie. po prostu ciekawa jestem bo niestety i mnie natura czymś takim obdarzyła i dochodzę do wniosku zę to odstrasza facetów

u tej dziewczyny na fotce akurat nie jest to atut bo duży nos wcale nie dodaje jej uroku i ogólnie laska nie jest za ładna. A co do dużych nosów to rzadko się to zdarza, ale czasem potrafią dodawać uroku. Czasem gdyby kobiecie z dużym nosem wstawić maly to wyglądała by dziwnie bo nie pasowalo by jej to do twarzy

to zależy od ogólnej urody, jednej będzie pasować innej nie, żeby ocenić musiałabyś się sama ujawnić, a że tego pewnie nie zrobisz to nic ci nie mogę powiedzieć

Gość dzisiaj wszystkich jade
Nie, mnie się bardzo nie podoba

dlaczego piszecie od razu ohyda itp: / chyba urodzy sobie człowiek nie wybiera nie :/ debile .. chyba ze w ten sposob chcecie sie dowartosciowac wspolczuje

Gość w rozterceee
mają prawo sie nie podobać znam to z doświadczenia BSE tak zle to ze mna chyba nie jest, chociaż... Łukasz naprawdę ci sie podobają czy sie zgrywasz??

Gość w rozterceee
niestety ma:(:(

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czy wszyscy na kafaterii sa tacy piekni i boscy, zeby tak pisac o innych? czy tu siedzą same dzieci które nie wiedzą, że nie liczy się kształt głowy człowieka tylko charaker?!!

Gość cr a zebyś zdechł zdechła

też mi się nie wydaję żeby było z tobą źle, bo masz tylko problem z nosem, a na standardy kafe to bardzo mało, więc się nie przejmuj

Gość mar....
za duzo sie przejmujesz, Twoj nos na pewno nie jest taki zly jak Ci sie wydaje, ludzie zawsze sami wyolbrzymiaja swoje wady, te dziewczyny sa normalne, mi sie podobaja.

Gość w rozterceee
oczywiście ze są normalne bo widać że chodzą na imprezy i sie bawią korzystając z życia i tylko ja mam obawy przed wyjściem związane z moim nosem.To świadczy o ty że coś ze mna nie tak.

Gość w rozterceee
tak to hehe na końcu mówi samo za siebie

To było "hehe" że tak nisko nas klasyfikujecie,zaraz za małpami :P Naprawdę,uwierz mi,może facet 100% nie jestem,ale: nie zwracaj uwagi na swój nos,zaakceptuj go a i innu to zaakceptują i przestaną zwracać na to uwagę :) No chyba,że do końca życia wolisz siedzieć w błędnym przekonaniu we własnym pokoju... :)

Gość a możżżę tak
Łukasz ty jakiś podejrzanie miły jesteś albo jesteś brzydki bardzo albo dziecinny, nie mylę sie??

Gość oska3
ciekawe jaką kluke ma zalozyciel tego watku, moze nie ma wcale, tylko 2 otwory jak swinia

hahaha jaki plastuś, ryje z tego i pokazuje kolegom , skad wy takie nosy bierzecie ? bo moj kumpel pracuje jako klaun i chciałby mieć też taki