Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cesarka12321

KIEDY SEKS PO CESARCE???

Polecane posty

Gość cesarka12321

kiedy rozpoczełyście współżycie po cesarcez??

Gość cesarka12321
jestem ponad 3 tygodnie po cc i zastanawiam sie czy juz mogę zrobić ten "pierwszy raz" jak to było u was???

Gość mama z lipca
u mnie brakowalo kilku dni do 6 tygodni alebolalo mnie i nadal mnie boli mimo ze juz ponad 4 miesiace po porodzie

Gość cesarka12321
ale co boli??? mnie rzuch wogóle nie boli nawet nic nie czuje ze miałam cc

Gość mama z lipca
mnie brzuch tez nie bolal, w srodku mnie wszystko bolalo i do tej pory boli czuje jakbym byla strasznie spieta, w ogole nie mam ochoty na seks przez ten bol

Gość wefwef
Właśnie. co boli? Ja jestem parę tygodni po cesarce i nie mogę się doczekać. Cccę zacząć gdy minie krwawienie. Ale ta wzmianka o bólu trochę mnie zastanowiła. Coś mnie zaskoczy??

Gość wefwef
Aha... No ja miewam straszne skurcze.... Może być nieciekawe. (

Gość ja zaczelam
dwa tygodnie po cc. Nie krwawilam juz wcale, a maz byl strasznie wyposzczony po zagrozonej ciazy, dalam sie namowic. Nic mi sie nie stalo, choc troche sie balam.

Po połogu i kontrolnej wizycie u gina, ktry orzekł, że szwy na macicy ładnie ją zagoiły.Ryzykować nie radzę. 10ciu się uda a u 1 może dojśc do zakażenia wewnątrzmacicznego.

Gość cesarka12321
to w środku boli:-( cholerka:-( ja i tak za tydzień musze isć do gina po recepte na żelazo zobaczymy co powie ale ciage mam takie lecutkie plamienia prawie ich nie widać

Gość mama z lipca
wydaje mi sie ze u mnie jest problem z psychika, nastawilam sie ze boli, ze bedzie bolec i rzeczywiscie boli a chce sie cieszyc seksem a jest kiepsko, raz w tygodniu i raczej sie zmuszam

ja 3 tyg po cc :) nie bolałao mnie było fajnie zasługa meża :) zabezpieczenie gumki

Gość cesarka12321
to moge sprobować??? jak bedzie bolało to sie przestanie. a jak to jest z tymi szwami rozpuszczlnymi w srodku??? do kiedy sa???

Gość oj bolało bolało długo
próbowałam 5 tygodni po, ale chyba ze 3 miesiace później ciagle bolało, sam stosunek. Moze to wina cerazette, które przyjmowałam od 6 tygodnia po cc, i suchosc w pochwie, ale było nieprzyjemne.

Gość angelliza
a tak z innej bajki , zalatwiana mialas cesarke/?

Gość cesarka12321
nie miałam załatwianej po prostu polożenie mmiednicowe.

Gość kalina27
Ja dzisiaj miałam "pierwszy raz", cc było 5 paz.

Gość 5 tygodniowa mama
A mi gin powiedziała, że mam pochwę 50-latki po cc :D i że na razie nie powinnam współżyć, bo potem będę uciekać przed mężem :D On już bardzo chce, ale ja nie czuję się gotowa ani fizycznie ani psychicznie. Nie mam w ogóle ochoty na jakikolwiek seks, nawet bez penetracji... Myślę teraz tylko o dziecku. Też tak macie?

Gość cesarka12321
u mnie mąż też naciska:-( dziecko tylko teraz jest najważniejsze. Mąż chyba przez to czuje sie odtrącony ale musi tak być:-( dziecko jest teraz na pierwszym planie. Ja chce mieć juz to za soba dlatego pytałam jak to jest po cc i kiedy juz można.