Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macho man

problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość macho man

jestesmy razem 3 lata, na poczatku bylo OK, ale rok temu zaczely sie schody. Mieszkamy razem, moja dziewczyna ma wybuchy agresji, potrafii mnie drapac, boksowac, najczesciej jak pijemy w domu i nigdzie nie wychodzimy. Chyba cos do niej czuje ale nie wyobrazam sobie dalszego zycia z nia. Nie wiem czy odejsc teraz czy dac jej jeszcze jedna szanse. Pracuje czaxami 7 dni w tygodniu ale on ajest zla ze nie spedzamy czasu razem. Chce sie kochac pozno w nocy, ok 24 ale ona wstaje o 9 a ja o 5 rano. oddalamy sie od siebie. Co robic? w koncu 3 lata. Mamy po 28 lat. Nie chce mi sie szukac innej dziewczyny, znowy angazowac i miec to samo. Moja dziewczyna chyba chce slub itd ale w takiej sytuacji co ja mam robic?

Gość niemamocnaaaaa
co za roznica i tam wszyscy skonczymy na cmentezrzu.... a zycie jest do dupy

Gość zebry z klasa
sluchaj koles nie widzimy sensu bycia dalej z nia poszukaj sobie nowej pokis mlody:)

Gość inco
Dlaczego z nią nie porozmawiasz i nie powiesz jej o tym, co cie trapi? Czy ona w ogóle pracuje, czy od siedzenia w domu jej "odbija". Trudno doradzić na podstawie kilku niepełnych zdań o was.

Gość macho man
ona pracuje, ale tylko 40 h w tygodniu, weekendy ma wolne. kiedys jeszcze chodzila na silownie itd ale teraz siedzi w domu i czeka az roce z pracy :/

Gość inco
28 lat to dla dziewczyny, jak i dla chłopaka wiek nie pierwszej młodości, a 3 lata sielanki to długo, jak na związek w tym wieku. Może ona sie nie cierpliwi, że nie podejmujesz inicjatywy przyszłościowej, albo obawia się przyszłości. Pogadaj z nią, to najlepsza opcja. Aha i urozmaicajcie sobie chwile nie tylko te erotyczne, ale także te wspólne, kiedy ze sobą jesteście. Bo jeżeli za mało w waszum życiu się dzieje, możecie popaść w rutynę, która usypia uczucia i czujność nad związkiem.

Gość olele
jesli sie zastanawiasz czy ja kochasz tzn,ze ja nie kochasz jest duzo fajnych lasek w tym wieku a chcesz byc bity do konca zycia????????????