Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASIA_Loreal

jak z czarnych włosów zrobić blond ?? proszę o jakieś doświadczenia kobietki !!!

Polecane posty

Gość KASIA_Loreal

Zacznę od tego że kiedyś jak pierwszy raz zdecydowałam się pofarbować włosy poszłam do fryzjera i robiłam pasemka blond, potem postanowiłam nie wydawać kasy i malowałam włosy sama -rozjaśniaczami po całej długości włosów -wielki błąd ...bardzo wtedy włosy mi się poniszczyły i były bardzo żółte ..FUJ..-tragedia, byłam zmuszona pomalować włosy na Ciemno wybrałam kolor CZARNY i ostatnie 3 lata malowałam swoje włosy na czarno,w między czasie przedłużyłam sobie włosy 3 razy (także moje włosy były bardzo zdrowe:stosowałam różnego rodzaju odżywki i maseczki) ale znudził mi się ten kolor już i chciałam mieć znowu blond jak kiedyś... Więc poszłam do Fryzjera zrobił mi dużo cienkich pasemek blond, więc efekt był straszny na odrostach moich wyszedł piękny platynowy jasny blond a tu gdzie zaczynały się czarne wyszedł rudy a na od połowy włosów w ogóle nic nie wzięło więc miałam czarne.. to dokładnie wyglądało tak na mojej głowie od skóry:jasny blond,rudy,pomarańczowy,czarny... Powtórzyłam to farbowanie u fryzjera jeszcze 4 razy (oczywiście stopniowo,nie dzień po dniu) i dopiero teraz te włosy jakoś wyglądają... ale jak je rozpuszczę i wyprostuje to jeszcze jeszcze mam ten okropny kolor czarny i gdzie niegdzie rudy.... Teraz chciała bym pomalować sama włosy rozjaśniaczem a potem dobrą farbą z l'oreala (jasny blond) jeśli będzie taka konieczność to nałożę farbę 2 razy... tylko ciekawe czy mi pokryje wszystkie moje włosy jak myślicie?? używam szamponów fioletowych i odżywek tylko do blond... jak wy rozjaśniałyście swoje włosy na blond?? znacie może jakieś dobre farby do włosów blond?? proszę o pomoc.. Boję się że jak znów pomaluje wlosy rozjaśniaczem z Joanny to znów będą popalone... dziękuję za wasze odpowiedzi i przepraszam że tak się rozpisałam,pozdrawiam

Gość masakra..

Gość upssssss...s.s.s.s.s
Sama NIE WIEM jak to wyjdzie ... sorki

Gość buahahhahahahhahaha
"wyszedł piękny platynowy jasny blond " buahhahahahhahahahahahhaha :D:D:D:D

Gość ja też kiedyś popaliłam sobie
włosy.... ale potem jak malowałam na rozjasniacz farba to wyszlo nawet fajnie;-) uzyłam fabry 100 %kolor garniera:PP

Gość noo... zgadzam sie
bleee paskudny kolor poco ty chcesz taki łeb miec??? a rób jak chce cioto :D

Gość sms lub mms
nie tylko ty masz taki problem z włosami... duzo moich kolezanek probowalo roznych sposobow.... i nawet do takiego pełnego blonu dochodzily pol roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):)

Gość heee...
paskudny kolor??? po co tak piepszysz??? bo sama masz pewnie czarny łeb i nie możesz nic z nim zrobic idiotko hahaha!!!! KASIA _LOREAL : POMALUj rozjasniaczem a potem farbami ,na rozjasniaczu ladnie kolor bierze!!! pozdrawiam cie i nie sluchaj kretynek :)

Gość jooooolanta
ja tez ma ten problem.chcialabym wrocic do swojego koloru naturalny ciemny blond farbowane ciemna czekolada pani fryzjerka mnie ,,pocieszyla" ze cos takiego kosztuje ponad 120 zl .samemu lepiej nie kombinowac wiec coz... jeszcze jeden pomysl mi przychodzi do glowy. juz nawet kiedys to robilam jak sie na rudo ufarbowalam :) pozostaje sciecie na pare mm maszynka i ja tam sie nie martwie mi szybko wlosy odrastaja :)

Gość ola200009
ty czasami nie kombinuj w domu !!!! Dobra rada i świete słowa .. Odżałuj te 60 zł i idź do fryzjera tam sa profesiolajne komnetyki iprzynajmniej sie bedziesz miała duzego siana na głowie bo z czarnego zrobić platyne to małe ryzyko ... ale jeśli pojdziesz do fryzjera to tam ci najlepiej doradza.. wiem co mowie bo sama miałam taki troblem po rozjaśnianiu w domu moje włosy były jak pomarańcze... i to jeszcze od czubka pomarańczowe a na koncach rude bo sie gorzej rozjaśnia poszłam do fryzjera i miałam nakładane trzy rozne rozjaśniacze ale wszystko sie udało i miałam bardzo jasny blond platyne wsumie .. a zapłaciłam z 60 zł .

Gość myychonizm
iemka :) mi sie udało rozjasnic włosy. naturalne mam ciemy brąz a rozjasniłam na średni bląd z przeswitami jasnego.uzyłam rozjaśniacza a na drugi dzien farby ale wyszły troche żółte i rude wiec na nastepny dzien jeszcze jedna z tych dozszyh farb uzyłam i wyszły takie nawet ale jeszcze robie płukanke (gancjana z woda koszt . 3 zł) i są ładne ale nie polecam duzo nerwów heh lepiej do fryzjera isc :) pozdrawiam :)

Gość gość
napisz na gg to pogadamy :)

Jestem w ostatnim trymestrze ciazy,mialam farbowane wlosy na czarno, niestety moje odrosty w ciazy to tragedia, wiec postanowilam zafarbowac na jasny blond, kupilam farbe Joanny Jasny Blond i wyszly rewelacyjnie! jestem zadowolona! Polecilam mojej kolezance rowniez znakomicie wyszly, Farba: Joanna, Jasny Blond Intensiv. Rowniez chce dodac ze po 2 tygodniach mialam wizyte u lekarza coreczka jest cala i zdrowa, nie przeniklo nic przez skore, sa to zabobonz Pozdrawiam Kinga :)

Sprawdzilam ta Farbe jestem bardzo zadowolona,z moich ciemnych wlosow zrobil sie piekny blond, a dziecku nic nie jest. farba nawet nie smierdzi. farbuje nia juz 3 raz i jestem bardzo zadowolona. Moja siostra miala rude wlosy nawet z nich ta farba zrobila piekne blond wlosy. :)