Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleksy

moj maz ma duzego penisa a ja mam maly biust /

Polecane posty

Gość kompleksy

uwazam, ze atut faceta to duzy penis a kobiety biust no i skoro jedno ma sie czym pochwalic to oczekiwaloby pewnie od drugiej osoby tez? przeciez przystojny facet chce miec ladna laske nie wiem jak to powiedziec ale zeby wszystko gralo w lozku to uwazam ze powinna byc taka rownowaga facet ma sie czym pochwalic a panna nie ? to wtedy facet moze byc nei zadowolony

Gość _Misiek_
To wcale nie jest atut faceta. Gdy penis jest za duży nie jest w stanie wejść cały do pochwy, a zbliżenie sprawia kobiecie ból. Nie ważna jest wielkość ptaszka lecz jego filuterność. Mały biust tez nie jest żadnym kompleksem. W czasie ciąży może urosnąć nawet z A d o D, a potem zatrzymać się na C.

Gość dreszczowiec
Ludzie czy wy naprawdę nie macie innych problemów?Tacy już się urodziliście!Akceptacja albo operacja!Proste i logiczne żadnych żali mi tu!

Gość super glue
Skoro to dla Ciebie takie ważna, to zmień faceta na brzydkiego z małym fiutem.

Gość Sprs
Zamieńcie się.

Gość ale o co chodzi przeciez to
Twój maż...teraz juz sie starac i przejmowac nie muszisz ...hahahahaha a jak masz na serio z tym problem to se zrob plastyke cyckow i wsio...

Gość kompleksy
do miska moj maz nie ma za duzego tylko duzego, jak dla mnie idealny rozmiar i zadnego bolu mi nie sprawia po porodzie C? tak sie sklada ze jestem po porodzie wczesniej jedrne A, moze male B a teraz sflaczałe A :P ja nie mowie tutaj o jakichs ogromnych kuta*ach tylko duzym ladnym penisie napewno takim zadna nie pogardzi i ja uwazam to za atut u faceta, bo skad niby te tematy "ocencie mojego penisa" albo "czemu jest tak malo duzych.." itp.. czytam jak kobiety sie zala na za male u swoich partnerow tak samo jak i faceci pisza na temat piersi .... moim zdaniem panie lubie duze tak samo jak i panowie wiec jedno obdarzone chojnie przez nature oczekiwaloby tez czegos dobrego od swojego partnera a operacje mam w planach tylko narazie nie mam kasy

Gość kompleksy
hojnie ;) zaraz mnie zjada za ortografie

Gość kompleksy
kurcze wpisuje inaczej ale widocznie zostalo to odebrane jako brzydkie slowo a mialam na mysli h o j n i e

Gość atheer
kompleksy a nie pomyślałaś, że Twojemu facetowi podobają się Twoje małe piersi, nie pomyślałaś, że może mu to pasuje. A Ty traktujesz to jakoś tak kontraktowo - duży hooj na duże cyce. Chyba to nie na tym polega.

Gość do autorki.
mam identycznie jak ty. Moj maz fajnego, duzego penisa a ja mam niestety male sflaczale po dwoch porodach cycki z rozstepami, wcaesniej mialam fajne B.... wiem co czujesz, nie pokazuje ich w swietle, seks tylko po ciemku, nie podobaja mi sie choc maz mowi ze sa fajne ale jednak nie moge mu uwierzyc, nie umiem

Gość kompleksy
fajnie ze jest ktos kto mnie rozumie a do osoby wyzej, wiem ze moj maz chcialby zebym miala wieksze piersi a jesli nie to zeby chociaz byly takie jak przed porodem ;/

Gość ło jezu. J...
a tak cie kochałam:(

Gość jesli chodzi o mnie to ja
mój też ma dużego a ja mam maly biust i tak jak ktoś napisał duży fiut nie jest atutem.jeśli chodzi o mnie mam akurat tyłozgiecie macicy i boli mnie gdy robily to od tyłu czy na jeźdzca ,pozycja na stojąco od tyłu też nie jest dla mnie za miła także chłopaki nie wszystkie lubią duże .

Gość Hary hairy
Walnąłeś to z mojej strony www.hairy.dzs.pl koleś

Gość pulse29
ej szanowna kolezanko, ja mam 23cm, 17.5 obwodu, chodzilem 4 lata z panna z biustem A i bylo wspaniale. dzikuska niesamowita, dawala rade analnie, no i w ogole byla fajna panna poza lozkiem tez :) dla mnie najwazniejsze zeby kobieta byla ze tak powiem informatycznie - kompatybilna :) aby figura, wzrost, waga, styl nawet chodzenia, no i wlasnie piersi, tylek tworzyly atrakcyjna, kuszaca calosc, a nie na sile ze ma miec cycki 75dd :) to byloby bez sensu :) usmiechu duzo i duzo radosci z zycia zycze :)