Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godziny nad ranem

marzenia

Polecane posty

Gość godziny nad ranem

Wiecie o czym marze? o normalnych Swietach Bozego Narodzenia...takich z ciepla rodzina, domem i wspolnymi chwilami przy choince. O tym marze. Wiem, ze macie swoje problemy....ale musialam to gdzies napisac.

Gość dupa zwana wandą
no to je stwórz

Gość cytrynka bez mlynka
ja tez a na sieta bede siedziec sama z chlopakiem za granica praca nie pozwala na wyjazd do PL to dopiero bol a mama tata rodzenstwo moja rodzina moi kochani w PL razem tez musialam to napisac

Gość godziny nad ranem
Wando probuje je stworzyc co roku, nie udaje sie :( myslalam, ze teraz bedzie inaczej, ale chyba sie mylilam....Cytrynka, wierze....ale chociaz masz to pocieszenie, ze moze za rok...ja juz chyba nie bede sie tak pocieszac. To i tak nic nie daje.

Gość godziny nad ranem
Cytrynko powiem Ci jeszcze, ze chociaz masz do czego tesknic, mamy, taty...ja? ja ostatnie szczesliwe Swieta, prawdziwe przezylam jak mialam 15 lat. 12 lat temu. To wspomnienie mnie czesto ratuje ale czasami tez boli.

Gość godziny nad ranem
no tak, chyba za bardzo smecacy temat....

Gość godziny nad ranem
ale bede natretna i opisze jeszcze jedno moje marzenie: stworzyc prawdziwa, ciepla rodzine. Chce rozpieszczac mojego meza. Nie mam ambicji, chociaz pracuje od 10 lat i zarazbiam przyzwoite pieniazki, jestem niezalezna. Nie chce robic kariery...chce gotowac, prac, sprzatac....zeby moj maz i dzieci mieli cieply dom. To daje mi szczescie....i tego jednego los mi nie chce dac.

Gość cytrynka bez mlynka
godziny nad ranem jeszcze zaznasz szczescia los sie usmiechnie:) jezeli sie czegos bardzo chce osiagnie sie to powodzienia i dzieki za mile slowa:)

Gość godziny nad ranem
wiesz Cytrynko....juz w to chyba nie wierze. Ja mam juz chyba za bardzo polamana psychike, nawet lekarze rozkladaja rece. Bylam bardzo silna wiele lat, ale od jakiegos czasu to niknie. Juz nie chce byc silna bo i tak nie jest lepiej. Ale Tobie zycze pieknych Swiat. Stworzycie na pewno cos niezapomnianego, co po latach bedziecie wspominac z usmiechem. A za rok na pewno bedziesz z Rodzina :) a moze juz na Wielkanoc?

Gość godziny nad ranem
:(

Autorko, to prawda, prawdziwym szczęściem jest właśnie miłość, to ciepło, wyjątkowość, a nie tylko sukcesy zawodowe :) Ja każdego roku przeżywam wspaniałe Święta, idealne, pełne miłości, ciepła :) to są moje ulubione święta :) jeszcze nie mam męża, bo jestem młoda, ale już niedługo przyjdzie na to czas :) i aż ciepło na sercu, kiedy pomyślę, że będę je spędzać z moją rodziną i moim ukochanym :) Nie trać wiary i nadziei, proszę. Nigdy nie możemy niczego przewidzieć, dlatego nie smuć się i nie zakładaj złego biegu wydarzeń. Proszę :) Uśmiechaj się, uśmiech przyciąga ludzi, bo wciąż go za mało! :) Wiem, że jest Ci ciężko, ale nie można się poddawać. Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą! :) Pozdrawiam :)

Gość godziny nad ranem
Szafirowe szczescie masz piekny nick. Dziekuje za cieple slowa, ja zawsze bylam silna, chociaz prawdziwych swiat nie mialam odn 12 lat....ale juz nie chce, juz ta sila sie wypalila. Moze jakby cokolwiek ruszalo u mnie na korzysc...moze bym sie naladowala od nowa, ale teraz juz nie moge.

Gość godziny nad ranem
Boze, Spojrzenie, przepraszam. Placze i nie przeczytalam dokladnie. Ale nick i tak super.

Gość godziny nad ranem
:)

hehe, dziękuję :) ale pomysł na nick doskonały :) Nie masz za co mi dziękować. Uwielbiam sprawiać, że ludzie chociaż na moment się uśmiechną. Myślę, że to taki Twój odruch obronny, bo tak naprawdę bardzo tego pragniesz, tylko po prostu się boisz. Autorko, każdy chociaż trochę czegoś się boi, to jest naturalne. Masz w sobie dużo siły i na pewno o tym wiesz. Pamiętaj, przetrwasz te gorsze dni i wtedy, kiedy nie będziesz się tego spodziewała, wzejdzie dla Ciebie słońce. :) Tak naprawdę, ono wschodzi dla każdego z nas, każdego dnia. :) tylko czasem trudno to dostrzec.